vineri, 2 mai 2014

"Liga lu' Lică", etapa a 27-a, partida de vineri, rezultat

CSO Plopeni - Astra II Giurgiu 0-2
Clasament
1. Astra II Giurgiu 26 24 2 0 99-17 74
2. Petrolistul Boldeşti 26 21 3 2 75-16 66
3. Avântul Măneciu 26 19 1 6 72-27 58
4. FC Băneşti 26 16 2 8 56-30 50
5. CS Păuleşti 26 14 4 8 53-33 46
6. AS Ploieşti 26 13 4 9 42-37 43
7. CSO Plopeni 27 12 5 10 49-47 41
8. Fortuna II Poiana Câmpina 26 12 4 10 49-43 40
9. Teleajen Văleni 26 12 4 10 41-38 40
10. Progresul Drăgăneşti 26 11 4 11 49-50 37
11. CS Blejoi 26 11 3 12 56-46 36
12. Tricolorul Breaza 26 10 2 14 44-68 32
13. AFC Brebu 26 8 4 14 22-44 28
14. CS Cornu 26 8 2 16 47-68 26
15. Unirea Urlaţi 26 8 2 16 31-54 26
16. CS Ceptura 25 7 4 14 41-67 25
17. Rapid Sălciile 26 2 0 24 24-94 6 
18. Caraimanul Buşteni 26 1 0 25 25-97 3

7 comentarii:

  1. Ieri am fost la Plopeni si astazi la Banesti.Ce sa mai zic ,domnilor? Astra joaca fotbal,a mai demonstrat-o inca odat!. Meciul a avut de toate.... Echipa din Plopeni a dat o replica darza celor de la Astra,dar pana la urma valoarea si-a spus cuvantul. Toata conducerea noastra de la Boldesti a fost la meci ,in frunte cu primarul orasului. Cred ca au vazut ceea ce era de vazut:cum o echipa joaca fotbal,ca stie ce vrea si binenteles ca si poate. Repet ca o mana de oameni conduc aceasta echipa fara pretentii materiale dar care pun suflet si la bine si la greu,iar rezultatele se vad. Am observat ca la toate meciurile echipei Astra, patronul si conducerea clubului sunt in teren alaturi de jucatori. Cred ca s-a creat o simbioza intre conducere si jucatori,care este foarte benefica pentru toti. Ar fi un exemplu demn de urmat! La noi, patronii,inclusiv conducerea orasului ,trateaza echipa de sus din tribune,iar rezultatele se vad.Domnule Primar ,de ce ii mai tineti la echipa pe acesti,, trepadusi'' ? Astazi Iar ati facut-o de oaie la Banesti! Acest 1-1 o va scoate definitiv din orice fel de calcule din acest campionat. Mai ramane speranta la Cupa,dar avand in vedere ca si Astra Ciorani a ajuns in semifinale, e greu de crezut ca la modul cum jucam noi fotbal putem castiga acest trofeu.Cu Banesti am fost neputinciosi,acesta este adevarul.Nu mai trebuie sa ne ascundem dupa deget.E nevoie de mari schimbari la echipa si ,daca nu va treziti din aceasta somnolenta, avem sansa sa nu terminam nici pe locul doi.Ascultati ce va spun! Tragem un semnal de alarma foarte puternic cu aceasta ocazie,ca macar in ceasul al 13-lea sa va dezmeticiti. Aveti orbul gainilor de nu vedeti ce se intampla la aceasta echipa? Felicitam echipa din Banesti care a tratat meciul cu seriozitate si si-a aparat corect sansele.De asemeni felicitam si echipa Astra Ciorani care a demonstrat ca merita sa fie pe primul loc in clasament si sa ne reprezinte cu cinste judetul, la barajul de promovare. Acesta este fotbalul,trebuie sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului,fie ca ne convine sau nu. Asa este sportiv,sa ne recunoastem invinsi,si sa felicitam adversarul indiferent cum se numeste el.Asa sa ne ajute Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. vad k sunteti un suporter boldestean,care va deranjeaza atitudinea jucatorilor.dintr.un punct de vedere aveti dreptate dar nu totala.cred k stiti f bine cu ce probleme se confrunta echipa dv.in momentul de fata nu sunt bani pt promovare,trebuie sa intelegeti.ce.ar face la liga 3 in conditiile in care orasul boldesti nu are forta financiara sa sustina echipa?ultimele 2 campioane judetene s.au desfintat si erau din al 2-lea oras al judetului.pot sustine patronii dv un buget de 150-200 mii euro?nu cred,asa k multumiti celor de acolo pt ce pot face la momentul actual.o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule, ma deranjeaza cel mai mult atitudinea conducerii echipei care este intr-o stare de somnolenta totala.Intelegem situatia financiara grea prin care trece echipa,dar sa platesti in continuare un staff care doarme nu este normal.Luati exemplu de la alte echipe,in speta Astra Ciorani,care dupa cate am inteles de la foarte multi iubitori de fotbal si chiar din anturajul echipei(m-am interesat in mod special),care in afara de cei doi patroni,trei oameni se ocupa de echipa,fara sa fie platiti, o fac din pasiune pentru fotbal si in mod special pentru echipa lor.De ce sa tinem atatia ,,trepadusi" la echipa ? Nu ar fi mai bine ca banii pe care ii incaseaza sa fie stimulati jucatorii? Asa ca ar fi de dorit sa se faca curatenie radicala,iar pe langa echipa sa fie pastrati cativa oameni care doresc sa faca treaba din placere. Este imposibil ca intr-un oras sa nu gasesi 3-4 oameni care sa se ocupe de toate problemele clubului. La Breaza, Visan este si antrenor si jucator.La Ciorani,Aristan este si jucator si antrenor. Si nu au doua salarii si exemplele pot continua daca vreti. Eu sustin in continuare reorganizarea clubului pana nu este prea tarziu.Impresia mea sincera este ca sau aciuiat pe langa echipa indivizi care nu au legatura cu fotbalul. Acestia au alte interese decat fotbalul.Primaria ce are de spus in acest sens. De cand tragem semnale de alarma in aceste pagini, nimeni din primarie nu a dat un raspuns.In acest fel ajungem incet dar sigur la situatia de la Campina care au distrus o echipa de fotbal si nu pentru ca nu erau bani ci pentru ca nu au avut o minte sanatoasa, care sa gandeasca si la altii, ci nu numai la buzunarul lor..Admitem ca nu sunt bani pentru a activa in Liga a III-a,dar ca sa jucam in aceasta liga fara sa ne fie rusine,putem fiti sigur.Sunt alte localitati atat din judet cat si din tara care nu au posibilitatile orasului Boldesti,dar pot sutine o echipa de fotbal. Dar la noi sa instalat o asa o amorteala totala de la primar pana la portar ca nu-i mai intereseaza de fotbal. Cum sa nu te doara sufletu cand vezi orase turistice de pe valea Prahovei care nu au echipe de fotbal.Cum, aceste orase nu au bani?Campina ,Comarnic, Sinaia, Busteni, Predeal,Azuga,Cheia nu au bani sa sustina o echipa de fotbal in campionatul Judetean?Ati vazut in ce stare au ajuns bazele sportive din aceste judete? Faceti comparatie unde locuiesc edilii acestor orase si bazele lor sportive si ve-ti intelege. Si atunci nu ajungi la vorba lui Eminescu,din Scrisoarea III? Voi sunteti urmasii Romei ?Niste rai si niste fameni!/ I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni! Of....Cum nu vii tu Tepes doamne......

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu sunt bani pentru promovare, de ce conducerea clubului incearca sa obtina participarea la baraj prin alte mijloace, nu prin evolutia din teren, facand tot felul de demersuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna intrebare,dar sa vedem si raspunsul conducerii clubului si a primariei. Este penibil sa CERSESTI participarea la baraj daca pe teren nu ai reusit.RUSINE Boldesti.Ceea ce faceti nu are legatura cu sportul. Fac acest lucru sa justifice neputinta in teren si de asemenea sa justifice banii pe care ii toaca la echipa o cloaca de indivizi care nu au nimic de a face cu sportul rege. Va bateti joc de un oras intreg. Domnule Primar sa va voteze cloaca pe care o patronati la club ca noi stim ce avem de facu la viitoarele alegeri.Sa nu indrazniti sa ne mai cereti voturile pentru un nou mandat.A zis bine anonimul de mai sus:,, Voi sunteti urmasii Romei? Niste rai si niste fameni/ I-e rusine omenirii sa va zica voua oameni !

    RăspundețiȘtergere
  6. d-lor sunt un fan al fotbalului prahovean dar va spun doar atat: individ mai inganfat si mai plin de el ca M. Ilie n-am vazut de mult timp. o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aveti perfecta dreptate. Asa antrenor, asa rezultat.Cum justifica salariul M. Ilie, Dan Rachita etc.? Cum de ii tolereaza mai marii lor? Ce va spuneam, o cloaca de ,,trepadusi" toaca banii la Petrolistul Boldesti si nimeni nu vede. Inseamna ca le convin aceasta situatie iar noi suporterii ne dam de ceasul mortii si degeaba. Cei din conducerea merg pe principiul ,,cainii latra,ursul merge". Primaria si Sindicatul,care sunt sponsorii echipei de ce tac? De luni de zile ii invitam sa-si exprime punctul de vedere in aceste pagini si ei tac ca pestele. S-or fi lovit la cap, sunt intr-o stare de somnolenta totala nu mai realizeaza ce se intampla cu ei,ceva sa intamplat de nu misca in front. Au adoptat pozitia cea mai proasta: dialogul cu suporterii, cu jucatorii, s-au izolat total ,ca intr-un turn de fildes si nu vad, nu aud nimic.Daca boala aceasta continua o sa avem o soarta grea. Dintr-o echipa buna la nivel de judet o sa fim o echipa mediocra si incet, incet si spectatorii nu o sa mai fie alaturi de echipa.Domnule Primar,Boldestiul este oras si daca sustineti ca nu sunt fonduri pentru echipa inseamna ca traiti deageaba. Sunt localitati in tara care au echipe in liga a III-a sau a II-a si nu sunt orase,dar au in fruntea lor oameni gospodari care fac ceva si pentru oameni in materie de sport, binenteles.Cred ca ,,oamenii acestia"au devenit imuni la doleantele noastre. Sa-i vedeti cand se vor apropia alegerile, ce alergatura pe ei, sa-i vedeti ce promit,ca fac,ca dreg, dupa care ii loveste amnezia si patru ani uita de alegatorii care le-au dat voturile.RUSINE sa va fie daca nu santeti in stare sa faceti ceva si pentru fotbal in acest oras.Parca sunteti morti. Lasati locul altora care vor sa faca ceva daca voi nu sunteti in stare. Sau va este greu sa plecati de la ciolan? Ce au facut M.Ilie,Dan Rachita et compania de ii tineti in brate, domnilor? Au castigat vreun titlu cu echipa si noi nu stim? Inseamna ca sunt baieti destepti de va toaca banii si voi nu ziceti nimic.Dar va intreb,daca erau banii vostri tot la fel ati fi procedat? I-a ziceti ? Dar mai stim si noi ceva,ca si tacerea este un raspuns. Dar nu va lasam pana nu veti abdica. Ori voi ori noi.Om fi noi prosti,dar suntem multi domnule Primar, si sa nu dea Dumnezeu cel sfant, cand nu vom mai putea rabda, Hristos sa fiti, nu veti scapa nici in mormant. Asa sa ne ajuti Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere