joi, 25 septembrie 2014

Cupa României. Fortuna Poiana Câmpina - Dinamo Bucureşti 2-2, 2-5, după prelungiri. Accidentări pe bandă rulantă, Fortuna cu infirmeria plină!

Chiar dacă a impresionat pe toată lumea din punct de vedere al jocului, totuşi, Fortuna s-a ales cu pierderi serioase după meciul din "16"-imile de finală ale Cupei României cu Dinamo. Astfel, Bogdan Şandru are glezna în ghips, Zsiga a devenit indisponibil după o accidentare la genunchi, care necesită investigaţii suplimentare, iar Aldea are o leziune a muşchilor inghinali. Dincolo de aceste accidentări (cele mai grave), pe parcursul meciului de pe "Ilie Oană" mai mulţi jucători ai Fortunei au avut probleme medicale serioase. De altfel, Stăncioiu a fost nevoit să-şi epuizeze schimbările din motive medicale - Şandru, Cioinac şi Zsiga fiind înlocuiţi pentru că au suferit diverse accidentări.
După cele 90 de minute, jucătorii Fortunei păreau dărâmaţi din punct de vedere fizic, ceea ce avea să se concretizeze pe tabela de marcj prin trei goluri rapide ale dinamoviştilor, care au stabilit echipa calificată în optimi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu