luni, 29 septembrie 2014

Liga B Prahova. AS Mislea - CSC Poiana Câmpina 4-1

Un adevărat derby, mai ales din punct de vedere a orgoliilor, a avut loc sâmbătă după-amiază la Mislea, acolo unde s-au întâlnit AS Mislea şi CSC Poiana Câmpina. După 1-0 la pauză, gazdele s-au impus cu scorul de 4-1, beneficiind şi de absenţele din formaţia oaspete.
Au marcat pentru gazde Stan, Chiorcău, Duţă şi Mărăcineanu.
Iată şi echipa aliniată de antrenorul Mihai Negreanu pentru AS Mislea: Georgescu - M. Iulian, C. Ion, Buştuc, Şerban, Bucur - Dragomir, Chiorcău, Stan - Mărăcineanu, Duţă.
A arbitrat: Laurenţiu Piciu (Ploieşti).

6 comentarii:

  1. Cand joci cu jucatori pe fals ce ti se poate intampla? Asta fac cei de la Mislea. Joaca cu jucatori pe fals. Vezi Serban. Legitimat la Tufeni. O sa facem o verificare la AJF Prahova.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai nu mai plange.Zi mersi ca ati scapat cu 4.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba unde au fost marile vedete de la poiana Campina postolache si neagoe ce au facut sau pus caprite in fata echipei As Mislea . imi pare rau de voi baieti asta meritati daca nu ati ramas aici . oricum 4 nu sunt multe la CAmpina va dam 6 sa va linistim cu promovarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vuta, Vuta..... nu te lasi pana nu jignesti tu pe cineva!
      O sa ai o surpriza cat de curand. O sa pierzi toate punctele castigate in ultimele 3 meciuri. Castigate jucand cu jucatori pe fals.

      Ștergere
  4. De unde o scoateți fraților cu șerban jucător la tufeni?el joaca la Mislea si e delegat la tufeni ceea ce e regulamentar.se vede cat de bine cunoașteți regulamentele

    RăspundețiȘtergere