sâmbătă, 27 septembrie 2014

"Liga lu' Lică". FC Băneşti - Tricolorul Breaza 3-4

Marcatori: Vane 18, Dobrinoiu 30, Budileanu 80 (penalty) / Vintilă 6, 40, 72 (penalty), Urdea 86.
FC Bănești: Antal - Crețu, Albu (61 Budileanu), G. Radu, D. Badea (cpt.), Dobrinoiu, Cristache, Iancu, Bica (61 Hromei), Vane, Negreanu. Antrenor: Ion Burchi.
Tricolorul Breaza: Petrescu - Coman, Basma (28 Fl. Voinea), Soreanu, Brânzea, Vintilă, Bunea (cpt.) (73 Vișan), Cojocaru (63 Cârciu), Negotei, Urdea, Vintilă. Antrenor: Marius Vișan.
Arbitri: Viorel Căunei (Plopeni) - Adrian Stoenoiu (Boldești), Ciprian Geambazu (Bușteni).
Disputat pe o vreme friguroasă, unul din meciurile-cheie ale etapei a VIII-a a Ligii A Prahova"Liga lu' Lică" a avut de toate: multe goluri, răsturnări de situație, ocazii imense ratate de ambele combatante. Deși formația brezeană a avut trei absențe din primul 11 standard, și anume antrenorul-jucător Vișan (aflat pe bancă și intrat în partea a doua), "căpitanul" Duricu, învoit, și Șovăială (aflat de asemenea pe bancă, dar fără a intra în teren), jucătorii formaţiei oaspete au compensat cu ambiție, dăruire și seriozitate, începând excelent meciul, cu un gol înscris în minutul 6 de Adi Vintilă, care a profitat de o pasă greșită în spate a lui Crețu și a trimis perfect cu latul în plasa porții adverse. Replica băneștenilor nu s-a lăsat mult așteptată iar, după ce a irosit o mare ocazie, Vane a restabilit egalitatea în minutul 18 cu o lovitură de cap. Gazdele au mărit turația motoarelor și au preluat conducerea în minutul 30, când Dobrinoiu a profitat de o bâlbâială în careu și a trimis un vole din 12 metri care a intrat în plasă în ciuda eforturilor lui Petrescu. Cu toate acestea, când toată lumea se aștepta la o desprindere a gazdelor, jucătorii brezeni nu au renunțat la luptă și au egalat înainte de pauză, prin Vintilă, care a profitat de o mare greșeală a lui Antal - care a scăpat o centrare a lui Vali Bunea (foto - care şi-a aniversat chiar astăzi ziua de naştere) dintr-o lovitură liberă - și a trimis în plasă pentru 2-2. Repriza a doua a început cu un joc de tatonări, ambele echipe având ocazii bune de a înscrie, gazdele - prin Bica și Negreanu - iar formația oaspete - prin Cojocaru, Țigănuș și Negotei. În schimb, în minutul 72, Vintilă a centrat în careu de pe partea dreaptă, iar Negotei, încercând să trimită spre poartă, a fost agățat de Antal, lovitura de pedeapsă acordată de arbitrul Căunei fiind transformată impecabil de același Vintilă, care și-a completat hat-trick-ul. Peste alte 8 minute, Viorel Căunei a acordat un al doilea penalty, de data aceasta pentru gazde, obținut de experimentatul Cristache și transformat de Iulian Budileanu. Brezenii nu au renunțat la luptă și, în ciuda atacurilor repetate și presiunii făcute de formația din Bănești, a dat lovitura în minutul 86, când Urdea a luat pe cont propriu o fază, a plecat într-o cursă de 20 de metri, a întors doi fundași adverși și a șutat de la 16 metri direct în vinclu. Ultima ocazie importantă de gol a aparținut gazdelor, care au lovit bara în prelungiri, formația antrenată de Marius Vişan mulțumindu-se să închidă jocul și să apere cele trei puncte atât de importante pe care le-a și obținut.

4 comentarii:

  1. Banestiu au fost furati de arbitru in ultimul hal...rusine Caunei.Breaza la cum sa prezentat la meci nu avea niciodata cum sa castige la banesti daca nu exista acele greseli

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu "exista" acele greseli,analfabetule,era 4-2 pt breaza.caunei a dat 11 m gratuit pt banesti dupa ce toti de pe banca gazdelor au sarit pe el,atunci cand breaza a facut 3-2.rusine ca va plangeti de arbitraj ca niste milogi... tabela tati,tabela!!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. acele greseli "a fost" in apararea Banestiului prietene. intreaba-i pe fundasii tai daca stiu ce le-a facut Urdea la golul 4 sau pe ala de a fost fundas dreapta de ce a dat pasa aia inapoi. sa nu mai zic de portarul vostru, da?

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta a fost o razbunare pt anul trecut,cand va bucurati pentru punctul pe care l-ati luat la breaza si la cateva etape acasa cu cornu v-ati dat pantalonii jos pt 20 de milioane pe care nici nu i-ati vazut de la mara.vai de voi,va umflati degeaba...nu aveti fata de locul pe care sunteti acum.milogilor pe voi cand nu va ajuta arbitrii urlati ca ati fost furati....rusinica!!!! Apropo si o intrebare as avea: ion burchi a venit la vestiar dupa meci sau a luat-o prin porumb si a fugit acasa???? :))

    RăspundețiȘtergere