vineri, 21 noiembrie 2014

Avancronică. Olimpia Satu Mare - Fortuna Poiana Câmpina

La penultima deplasare din acest an, Fortuna Poiana Câmpina a fost nevoită să ajungă într-unul dintre cele mai îndepărtate puncte geografice din această serie - la Satu Mare. Jucătorii Fortunei au plecat de ieri, oprindu-se la Turda, unde au efectuat un scurt antrenament, dar au şi înnoptat, pentru ca în cursul acestei după-amieze să ajungă la Satu Mare.
În momentul de faţă, Fortuna ocupă locul al doilea cu 24 de puncte, în vreme ce sătmărenii se clasează pe locul 8, cu numai 13 puncte. În tur, Fortuna s-a impus clar cu 2-0, prin golurile marcate de Munteanu şi Chipirliu, dar interesant este că faţă de meciul tur nici una dintre cele două formaţii nu mai are aceiaşi antrenori. Astfel, la Fortuna, locul lui Florin Stăncioiu a fost luat de Aurelian Stamate, în vreme ce la Olimpia, Cosmin Bodea a fost înlocuit cu Tiberiu Csik.
Prahovenii fac deplasarea la Satu Mare din postura echipei care nu a cunoscut înfrângerea în meciurile de pe teren străin în acest campionat, în vreme ce gazdele de mâine nu au cunoscut înfrângerea pe teren propriu, având 4 victorii şi o remiză.
Ambele echipe au efectivul complet, nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi, astfel că fiecare antrenor va putea miza pe cea mai bună garnitură la momentul jocului.
Partida Olimpia Satu Mare - Fortuna Poiana Câmpina va avea loc mâine, sâmbătă, de la ora 11.00, aspecte de la această partidă putând fi urmărită live la emisiunea "Fotbal la matineu", de la Sport Total FM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu