joi, 27 noiembrie 2014

Sancţiunile după meciul CS Brazi - AS Tg. Vechi Stănceşti

Comisia de Discplină din cadrul "JAF"-ului lu' "Don Lică" a dat ieri după-amiază verdictul în privinţa scandalului de la meciul CS Brazi - AS Tg. Vechi Stănceşti. S-a decis
suspendarea terenului formaţiei CS Brazi pentru o etapă, suspendarea antrenorului Stelu Manole pentru 8 etape, iar jucătorul Alin Stoica a fost suspendat 6 etape!
Acum, cred că sancţiunile sunt destul de corecte, dar cine urmăreşte aplicarea lor? Pentru că antrenorul Stelu Manole deşi fusese suspendat şi cu o săptămână înainte a stat bine-mersi pe bancă, fiind părtaş la noi incidente! Mai mult, martorii oculari au relatat că i s-a comunicat arbitrului că antrenorul respectiv este în stare de suspendare, dar a ridicat din umeri, susţinând că nu este nici o adresă anexată la raport în acest sens!!! Şi aici apare o problemă de fond: cine urmăreşte aplicarea acestor sancţiuni? Dacă la jucători poate este ceva mai simplu, la ceilalţi oficiali, mai ales că pe majoritatea maidanelor nu prea sunt nici garduri şi nici nu stă nimeni să verifice oficialii înscrişi în raportul de joc care se află pe banca tehnică, ce rost mai au sancţiunile?!
Credeţi că poate răspunde cineva din "JAF"-ul lu' "Don Lică"?!

17 comentarii:

  1. Oare nu merita si nea Lefter cateva etape de suspendare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru? Că ai sărit tu cu picioarele pe nefericitul ăla? Sau pentru că tatăl tău, fost deținut și om de ordine la acel meci mai rău a încins spiritele decât să ajute la calmarea situației? Nu ți-e rușine, mă?

      Ștergere
    2. Nu mi-e rusine, chiar nu am motiv ca sa pot spune ca mi-e rusine!

      Ștergere
  2. Dar si jucatorul lui stancesti a fost suspendat doua etape ptr ca a stat sa ia doua picioare in piept este bone nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da aline dar tu nu esti acjunct asa ca ....,

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tupeu ai Aline Ai luat 6 etape cind ai batut un adversar fata motiv Mai si comentezi Eu am luat 4 etape ca am injurat un arbitru Sa vedem in retur cite etape ia un jucator de la Stancesti daca da in tine

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum dracu se judeca aceste cazuri de indisciplina,unii iau 8 etape pt. injuraturi si altii 6 etape pt. lovire?
    Cine face parte din aceasta comisie care judeca cazurile de indisciplina?

    RăspundețiȘtergere
  6. E bn ca ai luat decit atit peate faci si tu deplasarea la Stancesti in retur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa zic... "Peate" o sa fac deplasarea la Stancesti, am luat "decit" 6 etape, nu?

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba asa speriati toate echipele parca vezi ca nu se mai prezinta nimeni la voi acasa ... Urmatorul meci cu Campina parca vad ca il jucati intre voi .

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce tot va legati fratilor de Stancesti , am jucat acolo ca adversar si au fost niste baieti foarte ok ... un meci frumos chiar daca am pierdut acolo cu 3-2 .

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer sunt foarte indignat de ceea ce se intampla in fotbalul judetean motiv pentru care am iesit in totalitate din acest fenomen. Nu pot sa cred ca oamenii care practica acest sport nu inteleg ca e DOAR UN SPORT FACUT DIN PLACERE. Amenintari de tot felu batai poi acum sincer ce ar fi daca in retur cei de la Brazi nu se duc la Stancesti cei de la Campina nu se duc la Brazi astea sunt exemple. Mai oameni buni intelegeti ca acest sport se face din placere nu castigati nimic ba din contra va faceti dusmani intre voi va rupeti picioarele si sincer voi personal suportati aceste lucruri ca nu va platesc echipele spitalizari zile de munca etc. Faceti acest sport cu drag dupa fluierul de final beti un suc o bere impreuna si o sa plecati foarte satisfacuti indiferent de rezultat. Incercati macar putin din sloganul FIFA care spune"RESPECT"si daca voi ca jucatori va veti respecta intre voi fotbalul va fi foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  12. sint din Negoiesti, pana acum noi eram oaia neagra, ne-au dat afara din campionat,,,dar noi amfost micicopii pe langa cei de la brazi....s-au dat sanctiunuile alea dar va spun eu ca se vor mai repeta asemenea fapte acolo...si asta pe banii primariei care uite cum tace...au bani sa toace pe atatea amenzi si salariile oamenilor de la club...iar fraierul de Manole incaseaza castanele la greu iar pe altii ii doare la basca

    RăspundețiȘtergere