sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Incidente la meciul CSC Poiana Câmpina - Carpaţi Sinaia

Meciul CSC Poiana Câmpina - Carpaţi Sinaia a început de acum vreo două săptămâni, de când jucătorii de la Poiana Câmpina sunt suspectaţi că urmau să cedeze fără luptă în partida cu formaţia sinăiană. S-a creat o stare de tensiune, iar "Împăratu' Marean" nu a avut flerul de a trimite la un astfel de meci care se anunţa tensionat un arbitru cu mai multă experienţă în astfel de meciuri şi care să fie ajutat de asistenţi experimentaţi. Partida a fost condusă de Emil Mateescu, un arbitru asistent din Liga a 3-a, dar care nu a gestionat eficient starea de nervozitate şi de tensiune de la acest meci.
În condiţiile în care jucătorii formaţiei oaspete le-au spus permanent gazdelor că "vă facem cu arbitrii!" este de înţeles tensiunea creată şi de ce orice decizie a arbitrilor a fost tratată cu suspiciune de poienari. A mai venit şi eliminarea prematură, încă din prima repriză a lui Postolache, pentru două "galbene", al doilea în urma unei acţiuni în suprafaţa de pedeapsă a oaspeţilor la care gazdele au cerut penalty, dar arbitrul Emil Mateescu a apreciat... simulare.
După pauză, sinăienii au marcat, iar în minutul 80 a venit faza care a dus la întreruperea definitivă a jocului. Un jucător de la Sinaia a scăpat singur spre poarta poienarilor. Gazdele au acuzat ofsaid, dar jocul a fost lăsat să continue. Neagu l-a prins din urmă pe atacant şi l-a oprit în situaţie iminentă de gol, fiind corect eliminat. Jucătorul respectiv s-a dus spre asistent, pentru a-i cere socoteală de ce nu a ridicat fanionul pentru ofsaid. S-a creat un meleu, în care portarul Bohâlţea a aruncat mingea, aceasta lovindu-l în cap pe asistentul Pandelea. Lucrurile se liniştiseră, jocul urma să fie reluat, dar asistentul Pandelea l-a înştiinţat pe Mateeescu că a fost lovit cu mingea în cap! Portarul Bohâlţea susţine că nu a aruncat în asistent, ci a dat mingea spre locul respectiv, care era şi locul de unde trebuia să se execute lovitura liberă. Nu a contat, Mateescu i-a arătat şi lui Bohâlţea cartonaşul roşu!
A fost momentul în care lucrurile au degenerat, arbitrul acuzând că în îngrămădeală creată Bohâlţea l-a lovit cu pumnul în cap. În aceste condiţii, Mateescu a fluierat întreruperea definitivă a partidei, apreciind că nu se mai întrunesc condiţiile pentru desfăşurarea în siguranţă a jocului.
Ajunşi la cabine, arbitrii au intrat în vestiar, jucătorii şi oficialii gazdelor continuând să înjure şi să protesteze. A fost momentul în care asistentul Pandelea a sunat la "112", iar în foarte scurt timp un echipaj de poliţie a sosit la faţa locului.
Arbitrii au părăsit stadionul sub protecţia poliţiei, au mers la la sediul Poliţiei Câmpina, unde au dat declaraţii, arbitrul Mateescu şi asistentul Pandelea depunând plângeri împotriva portarului Bohâlţea.
Cazul va ajunge pe masa Comisiei de Disciplină a lui "Don Lică" şi - fiind vorba de o echipă din zona Câmpina - se vor lua sancţiuni exemplare! Cu mult mai mari decât în alte cazuri similare trate cu duhul blândeţii pentru o "sacoşă" bine plasată la "nea Titi"!
Unul dintre oficialii grupării CSC Poiana Câmpina, care a şi jucat în acest meci, Laurenţiu Achim, ne-a declarat: "Ştiam că ne vor face şi ne-au făcut... De mai mult timp suntem ameninţaţi că ne vor face cu arbitri la meciul cu Carpaţi Sinaia. Aşa s-a întâmplat! Şi noi, poate, am fost foarte tensionaţi, dar este normal când jucători din echipa adversă îţi spun înaintea partidei că "nu aveţi nici o şansă, vă facem cu arbitrii"! Am avut trei lovituri de pedeapsă pe care arbitrul nu ni le-a acordat şi o manieră care nu se putea solda decât cu ceea ce s-a întâmplat. Au fost eliminaţi cei mai buni jucători ai formaţiei noastre... Sunt mult prea nervos încă... Totul a fost împotriva noastră şi ori de câte ori ceream socoteală ni se râdea în faţă! Cât poţi să rezişti unui asemenea tratament?! Iar Bohâlţea a fost eliminat total gratuit: a aruncat mingea 10-15 metri spre un grup de cel puţin 10 persoane! Că l-a lovit în cap fix pe unul dintre arbitri poţi spune că a aruncat în respectivul şi să întrerupi meciul pentru asta?! Mă pot gândi că au căutat premeditat un astfel de incident şi cred că ar trebui să vedem în ce măsură putem protesta ferm, categoric, faţă de tot ceea ce se întâmplă!"

35 de comentarii:

  1. Pai Pandelescu ala are 19 ani si era aproape ud daia a si sunat la Politie:)).Eu sunt un jucator de la Csc Poiana nu ma intereseaza ce vor spune unii si altii dar ce s-a implat azi a fost jenant din punctul meu de vedere imi pare rau sa o spun...Asta e jucatorii care au lovit sa suporte consecintele,iar acesti arbitrii sa fie putin mai curajosi cu fotbalul in general.O seara buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum de la iarna vro doi trei jucatori de la aceasta echipa vor pleca este vorba de Mosor si Burchi sunt primi pe lista chiar.Nu se poate asa ceva ce am putut vedea azi e pacat de ei si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e...vor pleca la Arsenal,am primit pe un mail acum zece minute! Nu pleaca nimeni indiferent de oferte!burchi abia a venit si mosor e parte din infintarea acestei echipe!mai bine taci,oricine ai fi...

      Ștergere
  3. voi astia din zona Campinei va credeti buricul pamantului,dar fotbalul il jucati doar cu gura,tot timpul numai cu presiune pe arbitri si interpretand fiecare decizie cum vreti voi,va meritati soarta,bine ar fi sa se ia niste sanctiuni drastice pentru ce s-a intamplat in seara asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. E pacat ce se intampla la campina!!!! Pentru anonim Pandelea are16 ani

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat de jocul de azi, care a fost unul bun, din partea ambelor echipe... Un joc antrenant, foarte frumos. Nu inteleg de ce intotdeauna jucatorii sunt de vina pentru ce fac arbitrii, iar acestia din urma sunt incurajati si aparati de AJF. Pai cum sa nu te scoata din sarite cand ai 3 penalty-uri clare si eliminarea lui Postolache trasa de par?? Ca sa nu mai spun ca jucatorii de la CSC Poiana au fost umpluti de cartonase galbene, pe cand de la Sinaia un singur jucator a primit galben pentru ca l-a calcat pe mana pe Neagoe, iar la aceasta faza, culmea, tot cei de la Sinaia au repus mingea..
    In fine. Felicitari ambelor echipe! Si in special felicitari echipei mele, Csc Poiana-Campina!! Bravo baieti, daruire si determinare din partea fiecaruia. Mare pacat de ce s-a intamplat. Capul sus! Mergem ultimul meci in deplasare si il castigam. O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. E incredibil!!!am fost la meci si atata rautate nu am vazut!!!pai mosor trebuia eliminat de 3,4 ori...parca juca impotriva lu Barcelona!Burchi dadea pe langa mingi de parca era la 'scoala de soferi'...!neagoe se tavalea pe teren,postolache se admira pe langa el...ba baieti...la munca cu voi,lasati fotbalul pt altii!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti penibil omule:))Noi nu luam bani la Poiana noi jucam pentru noi si din toti astia care comentezi aici de zori nu vei ajunge niciodata ca nici unul din ei,dar oricum esti doar un spectator si o sa fiu mai atent la tine de anul viitor.

      Ștergere
  7. Asa agresivitate mai rar!ma uitam la meci si parca juca targu mures cu steaua...pastrand proportiile!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Lary ești penibil...va eliminat vedeta pe postolache si daia va bătut Sinaia :)) sunteți voi de ras nu câștigi un meci ca ăla cu un singur jucător .mai Învățați fotbal

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata frustrare in acest comentariu! E normal cand nu poti izbandi, cand esti un nimeni, un ilustru anonim, ca cel mai usor iti poti arata muschii injurand pe toata lumea!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  10. Oameni buni...e normal ce faceti?asa ati ajuns?sa bateti arbitrii?nu sunteti normali!plangeti ca a fost eliminat postolache?pai macelarul de mosor trebuia sa iasa din minutul 5!burchi nu mai joaca nimic in astea doua meciuri!aparare si mijloc inexistente!!!la munca ba baieti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aparare si mijloc inexistente??? anonimule la ce meci te-ai uitat??? cand singurul sut LA poarta al celor de la sinaia a fost golul?? asta ce inseamna?? ca apararea si mijlocul au functionat perfect!!! lasa-te bai nene! stii doar sa comentezi si sa critici!

      Ștergere
  11. Intamplarea a facut sa asist la acest meci (din min 10), fiind un spectator absolut neutru. Aceste acte de indisciplina , vecine cu salbaticia, sunt o consecinta fireasca a lipsei de educatie. In aceste conditii nu mai putem vorbi de fair play, de bun-simt, de echilibru, de o competitie sportiva ce se desfasoara dupa niste reguli precise, bine stabilite si ACCEPTATE din start de catre ambele achipe. (Este de retinut ca singurul "judecator" al arbitrului este observatorul jocului, altfel se va ajunge sa jucam fotbal nu cu mingia , ci cu ...nuci de cocos). Sunt sigur ca niciunul dintre jucatorii aflati pe teren nu ar fi in stare sa treaca un test teoretic pe care-l sustin arbitrii, dar cand nu le convine ceva recurg la "corectii" aduse Regulamentului si, deopotriva, arbitrilor. Asta pentru ca nu li se intampla nimic care sa ii responsabilizeze. Si din cate inteleg, tot batausii sunt ...victimele acestui scandal. La fel de adevarat este ca si delegarea unui arbitru asistent, fie el si de Liga 3-a, a fost neinspirata, dar asta nu este singura "nazdravanie" a celor care se ocupa de delegari, asa ca incepem sa ne obisnuim.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonoim de la 22:36 uitate unde se afla AS Stancesti si pe urma intreaba-te singur cu cine te prezinti (ai mai multi suspendati decit apti)si cine a cistigat pe terenul din Stancesti in 3 ani de cind echipa sa infiintat I-ti recomand sa fi mai real cu situatia de la Cimpina sau aveti de gind sa faceti scandal si la baietii de la Stancesti (nu va sfatuiesc)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si daca as stancesti e pe 3 care e faza? scorul porneste de la 0-0!! mingea e rotunda. orice se poate intampla!

      Ștergere
    2. Care este treaba cu voi cei de la stancesti??? De unde pana unde in discutie?? Dar inca un grup treb sa iasa in fata...nebagati in seama...prea multi vreti sa va faceti reclama pe urma csc-ului..ce s-ar intampla daca nu ar fi csc?? Frustratilor si stelutelor de cinema sa va vad ce mai scrieti?? Vad ca mai nou toti aveti ceva de impartit cu aceasta echipa desii multe dintre echipe nu v-ati mai intalnit cu csc.dar pana la urma treb sa recunoasteti ca la campina jucati pe o suprafata regulamentara de joc , impecabila, beneficiari de cabine si dusuri..ar trebui sa fiti mandrii ca aveti ocazia sa jucati in asemenea conditii. Celor din stancesti sincer le doresc bafta si in retur

      Ștergere
  13. Domnilor eu unu nu cred că pt o impingere si pt o înjurătură trebuie sa chemi politia.si apropo cei 15 m au fost mai putini,depinde cat de chior esti sa zici asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , desigur, nu este un eveniment care sa solicite o dizlocare a fortelor de ordine, dar, logic, se naste o intrebare : DE CE ESTE NEVOIE DE INJURATURI SI IMBRANCELI LA UN JOC DE FOTBAL??? Aaaa, scuze, arbitrul este de vina, "omul negru". In rest, lovirea cu pumnul si piciorul (mai putin mingia) sunt permise, nu-i asa?

      Ștergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cei care ne pomenesc numele inseamna ca ii intereseaza persoana noastra Multumim de urari celor de la Campina SemneazaAS Stancesti

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pregatiti-va de liga C vedetelor . ce sa faceti bai oamenilor cu atatea vedete in echipa . burchi . postolache . george. neagoe . mosor bai baieti nu va mai uitati pe langa voi daca aratati bine jucati ma fotbal ca daia veniti la echipa asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Echioa asta...o susti in vreun fel,anonimule?financiar,moral,etc???taci din gura,pripasule...

      Ștergere
    2. ai mare dreptate la anul pe vremea asta joaca Poienita in liga c.numai sunt nici pe departe cei care au fost anul trecut in afara de suca,mosor,george si catalin nu joaca absolut nimeni nimic.sunt numai cu ochii pe echipament si pe arbitrii.lary lasa-ne bai baiatule ai adus toate junghiurile ce sa joace postolache si neagoe cand unul plange si unul danseaza

      Ștergere
    3. bai anonimule frustrat, nu ai altceva mai bun de facut decat sa comentezi la adresa celor de la csc? ai fost la vreun meci de comentezi ca nimeni nu joaca nimic? ai jucat vreodata fotbal in viata ta? ca sa stii ce inseamna sa "joci ceva"??
      du-te ba si lasa-ne!!
      comentezi aiurea CA TOTI ALTII care aveti ceva cu echipa csc, cu lari sau cu oricare altul din echipa! dar nici macar nu ai vazut meciul de sambata...
      Va rog frumos dragi anonimi frustrati, nu mai comentati de csc doar de dragul de a va afla in treaba, desi voi nu ati vazut niciun meci al celor de la csc!

      Ștergere
    4. am jucat fotbal si cunosc despre ce vorbesc,probabil esti unul dintre jucatorii care plang pe teren la orice atingere,daca te-as fi marcat intr-un meci nu m-ai fi depasit poate doar daca dadeai ture de teren fara minge.As mai adauga ca nu ai un gol din propria actiune,nu stii sa driblezi decat la incalzire si atunci te driblezi singur.

      Ștergere
    5. Pai mai anonimule spune cum te numesti sa vad daca pot sa te driblez . facem una in doi cu schimb de locuri .

      Ștergere
    6. Cum te numesti fanule???ce de timp ai sa stai doar pe internet?iti permiti sub protectia anonimatului sa jignesti,in primul rand,niste oameni,apoi,niste sportivi amatori care merita macar sa fie lasati in pace!burchi,mosor,postolache,neagoe,george....si alte nume enumerate de tine,sunt doar niste oameni cu profesii diferite,care au si o pasiune...sa joace un meci de fotbal,pe saptamana!sunt dezamagit ca au raspuns asa cum au facut-o sambata,dar probabil vor plati pt asta!ajuti cu ceva la aceasta echipa?esti prea frustrat...esti un 'fost' sau o 'cartita'???

      Ștergere
    7. MELCULEEEEEEE....LASA-NE NU TE MAI BAGA!!!!

      Ștergere
  18. Esti un anonim care iti place sa stai in fata calculatorului sa vb despre unii si alti de ce nu iti vezi de treaba ta fotbalistule . ba nebunule vb frumos . ai si tu umpic de respect si vb cum trebuie nu e nimeni junghi iti garantez eu . dati numele ca tu esti cel mai mare junghi . mai bine numai veni la teren sa vezi niste junghiuri nebunule . anonimule astept sa iti dezvalui numele

    RăspundețiȘtergere
  19. Deci eu nu am vazut atata rautate la oamenii astia care spun ei ca vin la meciurile Csc-ului in toata viata mea.Injura,jignesc au niste vorbe josnice la adresa propriilor jucatori cea ce mi se pare foarte urat.Ideea e ca ei toti au ceva cu aceeasi jucatori si nu inteleg de ce?:))Tot ce pot spune este ca nu le inteleg rautatea din cuvinte si din vorbe ee pacat si ei incearca sa faca ceva pentru sportul asta din Campina care de ceva vreme a cam apus.O seara buna va doresc si inainte sa jigniti ganditi-va ca pute-ti fii oricare dintre voi cel jignit.O seara buna va doresc D-nule Neculai Alexandru

    RăspundețiȘtergere