duminică, 23 noiembrie 2014

Un arbitru prea... vorbăreţ!

Foarte probabil nu îl cunoaşteţi pe arbitrul din imagine. Se numeşte Gabriel Gruia, are 20 de ani, este din Brazi şi arbitrează la nivelul ligilor B şi C judeţene. Dacă nu s-a făcut remarcat prin prestaţiile sale, în schimb, Gabriel Gruia se dovedeşte foarte activ pe Facebook, acolo unde - printre altele - a comentat cu mult patos la postarea de pe acest blog referitoare la incidentele de la meciul CSC Poiana Câmpina - Carpaţi Sinaia.
Nu este posibil ca un arbitru, fie el şi în timpul său liber, să aibă asemenea comentarii la adresa unor jucători pe care îi poate - teoretic, măcar - arbitra chiar etapa viitoare. Gabriel Gruia (postând sub nick-name-ul GabitzZu Gaby) îşi permite să se adreseze unor jucători şi reprezentanţi ai unor echipe cu apelative de genul "penibili", "sărăcuţii de voi" sau... "boşorogilor"!
Acum, sincer, ce le poţi cere unor jucători (indiferent care ar fi ei) dacă vor fi arbitraţi etapele următoare cu aroganţă şi cu aere de superioritate de un tânăr care îşi permite să-i jignească public în acest fel?!
Poate nu ştie Gabriel Gruia, dar sloganul UEFA este RESPECT! Şi apoi, dacă nu ar exista astfel de "penibili" şi de "boşorogi", tu unde ai mai arbitra?

10 comentarii:

  1. si dupa se plang ca sunt batuti si injurati peste tot.. si ca nimeni nu ii respecta.
    dar stai! ca ajf-ul ii apara si ii sustine..

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa vina el la Campina si o sa vada cat de penibili suntem noi:))
    Unde a arbitrat acest anonim?

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e inca o dovada ca sunt plini de ei , ingamfati si infatuati...in schimb valoare 0 ..si se mai mira lumea de ce se intampla ce se intampla...oare acesti "cavaleri ai fluierului" nu raspund niciodata in fata comisiilor??? Eu unu care sunt din pacate implicat in acest fenomen sunt satul de cate amenzi am platit la club , chiar nu sunt constienti ca daca noi nu am platii la pielari atatia banii ei nici nu ar exista, dar...cand se vor da exeple de arbitrii suspendati?? Ideea este ca ei , cei in negru sunt bine pregatiti de mai marii jafului lui nea lica sa dea cat mai multe avertismente si in special caronase rosii , ca noi sa platim cu varf si indesat , bani care se vor face chefuri s.a.m d. Iar acest copil lasa de dorit cu mult.pacat de viitorul lui dar trebuia sa se afirme si el intr-un fel. C.D .

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este unul din MULTII ANONIMI primiti si "FACUTI"arbitrii pe "DOMNIA" lui DEACONU MARIAN. In loc sa stea in banca lui,pentru ca si asa este vai de capul lui,SE BAGA "CA MUSCA IN LAPTE".Si din nefericire nu este singurul....

    RăspundețiȘtergere
  6. Sloganul UEFA "RESPECT" nu se adresează doar arbitrilor, domnu'. Se adresează tuturor celor care iau parte la competiția sportivă, de la spectatori până la oficiali.
    Chiar dacă limbajul folosit nu este unul elevat, bravo domnului Gruia că sare în apărarea colegilor lui. Am ajuns să acuzăm arbitrii că acordă sau nu un cartonaș iar pe idioții cu apucături de maimuțe să-i tolerăm, că na!, arbitrii-s dracu' gol.
    Majoritatea așa-zișilor fotbliști nu știu nici măcar când și de ce este ofsaid dar au tupeul nesimtit (după părerea mea) să acuze arbitrajul. Dar... Asta-i România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ca sloganul RESPECT se adreseaza tuturor celor implicati intr-un meci de fotbal, dar cred ca arbitri sunt primi care ar trebui sa il respecte. Sau macar sa nu faca astfel de lucruri tota impotriva oricaror principii si de bun simt, nu numai de RESPECT!

      Ștergere
    2. Îl respectă și arbitrii până la un anumit punct. Ați fost arbitru', știți cum se întâmplă. Sunt situații în care clachezi.
      În legătură cu meciul de la Câmpina, ați făcut remarci negative la adresa arbitrilot, la adresa oamenilor care-i trimit pe arbitrii la meciuri, ați făcut scenarii, conspirații dar de jucătorii cu ieșiri animalice nu ați pomenit nimic. Totul a pornit de la jucâtori, domnule Neculai.
      Ce așteptări avem, arbitraj de Champions League la județeană? Toți sunt oameni, toți mai greșesc. Se fac ele greșeli imense la nivelul Ligii 1... Nu se duce nici un arbitru la Câmpina, Urlați, Sinaia sau mai știu eu unde, să fure vreo echipă. Astea-s concepții ale oamenilor slabi, care nu știu să piardă sau au ceva de câștigat de pe urma împroșcării cu noroi asupra cuiva.
      Din punctul meu de vedere, este rușinos că nu sunteți obiectiv în știrile pe care le postați.

      Ștergere
    3. Cum sa raspund unui anonim care isi permite sa imi spuna pe blogul meu (la mine acasa) ca este rusinos ceva din ce fac? E simplu: ori iti dezvalui identitatea si discutam, ori nu mai intra pe acest blog!!!!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere