joi, 27 noiembrie 2014

Portarul Bohâlțea, de la CSC Poiana Câmpina, suspendat 16 etape!

După incidentele de la meciul CSC Poiana Câmpina - Carpaţi Sinaia, ieri după-amiază, Comisia de Disciplină de la "JAF"-ul lu' "Don Lică" a analizat şi a luat o serie de sancţiuni. În afara pierderii meciului cu 3-0, clubul poienar s-a ales doar cu trei jucători suspendaţi:
portarul Bohâlţea, cel care l-a lovit pe arbitrul Mateescu, ceea ce a dus la întreruperea definitivă a partidei, a fost suspendat 16 etape, în vreme ce Postolache şi Neagu, ceilalţi doi jucători eliminaţi, au primit fiecare câte o etapă de suspendare.
În schimb, constat că prin deciziile luate Comisia nu a mers în totalitate pe mâna arbitrului Mateescu, pentru că dacă ar fi făcut-o, în mod cert, ar fi trebuit luate măsuri şi împotriva clubului! Cine vrea să înţeleagă, înţelege! Cine nu, nu...

20 de comentarii:

  1. Salut, stii ceva de celelalte suspendari? Chiar sunt curios! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Slabi si cu frica...au judecat!!!!adica lari,capitanul,mosor,george...au scapat basma curata?interesant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai ce au facut lari, mosor, george de trebuiau sa fie suspendati? ei nu au facut nimic! s-au certat cu arbitrul dar nu au sarit calul cu nimic.
      Capitanul echipei a primit o etapa suspendare pentru cartonasul rosu.

      Ștergere
  3. Sa moara dusmanii de necaz...:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. A mai luat Postolache 16 etape si a jucat dupa o etapa.. sunt sanctiuni doar de ochii lumii !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghinion!!!! Ce va faceti voi acum cateva luni ca numai aveti ce " manca" de csc???:imi e si mila....va ofticati nu??? Dragi vecini de clasament si dragi admiratori ai csc propun sa va vedeti de curtile voastre si de uscaturile de pe langa voi...si daca puteti va mai rugam insistent sa numai veniti la meciurile noastre si sa stati la carciuma si faceti ce stiti voi msi bn.;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta nu este o lauda ca va-ti descurcat la comisie prin diferite mijloace Prob este a comisiei si a comportamentuli vostru

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru baietii de la Campina,aveti grija la meciul cu Stancesti,va face confruntare.

    RăspundețiȘtergere
  9. anonim 20.19 ce tot te ataci tu asa...chiar credeti ca are cineva ceva cu voi. spectatorul e liber sa faca ce vrea. daca voi aveati echipa , aveati rezultate , era disciplina credeti ca mai erau atatea comentarii aici. dar nu vedeti ca voi apareti pe site doar prin lucuri rele ...da chiar d-l alin moldoveanu nu vede ce circ faceti mereu? haideti ma baieti jucati doar fotbal , rezultate si dupa aia dati-le peste nas asa zisilor contestatari , dar asa prin ce faceti chiar va faceti de rusine sincer. pacat de conditiile pe care le aveti ( echipament , stadion ) ca fotbal 0 ( zero ).

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei din Stancesti fac confruntari la tote echipele si acasa si in deplasare Am inteles de la cineva ca Stancestiul mai bn joaca in 10 decit sa joace pe fals E ceva normal

    RăspundețiȘtergere
  11. E problema noastra ce conditii si ce facem noi mai peietene....voi incercati sa va vedeti de ale voastre.nu stiu si nu inteleg ce cautati la stadion la meciurile noastre ??? Dar se pare ca , voi chiar ne indragiti :) si nu va puteti abtine sa lipsiti ..poate din retur v-a fii cu intrare sa stim o treaba, :) spectacolul se plateste dragilor :))).

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai ales spectacolul de box

    RăspundețiȘtergere
  13. chiar ca spectacol :)) dar nu fotbalistic din pacate ...iar de indragit chiar nu cred ca e cazul, poate lumea vine sa vada doar circ...

    RăspundețiȘtergere
  14. *va fii,totusi vorbiti corect

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai si la box se taie bilet!stati acasa contestatarilor ca imbatraniti devreme de termen! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere