sâmbătă, 14 februarie 2015

Amical. CS Cornu - AS Tg. Vechi Stănceşti 1-1

CS Cornu a intensificat ritmul pregătirilor, cu puţine zile înaintea intrării în cantonamentul de iarnă. Astfel, antrenorul Mihai Dinu şi-a împărţit lotul în două, jumătate dintre ei jucând astăzi cu formaţia AS Tg. Vechi Stănceşti, scor 1-1, gol Mustafa, în vreme ce restul jucătorilor vor juca mâine, într-un alt meci amical, în faţa formaţiei AS Mislea.
Apoi, de marţi se va intra în cantonament, pregătindu-se cu seriozitate a doua parte a campionatului, unde cornenii nu vor să mai aibă problemele pe care le-au avut la începutul actualei ediţii.

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim gazdelor ptr ospitalitate si ptr jocul prestat Un joc peste nivelul unui amical pe un tere foarte greu unde ambele echipe au fost supuse uniui efort maxim Bafta in retur Semneaza AS STANCESTI

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bafta si voua! Ati fost primii oaspeti care am vazut ca au incercat pe cat posibil sa protejeze vestiarele noi de noroi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost un test util pentru ambele echipe.Nu inteleg de ce sunt atatea comm eliminate.Se pare ca sunt multi frustrati care asteapta cu nerabdare sa jigneasca echipa din cornu.va multumit pentru atentia cu care ne jigniti.

    RăspundețiȘtergere