duminică, 22 februarie 2015

Cupa României, faza judeţeană. Echipele calificate şi cum se stabileşte programul următorului tur

Partidele turului al treilea al fazei judeţene a Cupei României s-au desfăşurat în două etape. Mai întâi, pe 30 noiembrie au avut loc jumătate dintre meciuri, iar pentru că o săptămână mai târziu vremea a fost nevaforabilă, cealaltă jumătate a meciurilor s-a desfăşurat astăzi.
S-au calificat următoarele echipe: Progresul Boldeşti Grădiştea, CS Şirna Varniţa, Intersport Filipeşti de Târg, AS Balta Doamnei, AS Tufeni, Tinereţea Izvoarele, Unirea Urlaţi,
Energia Pietroşani, Cetatea Coada Izvor, Carpaţi Sinaia, Voinţa Gornet, Progresul Aluniş, Voinţa Ciorani, Unirea Teleajen.
Acestor echipe li se vor adăuga cele din "Liga lu' Lică": Petrolistul Boldeşti, CS Păuleşti, CS Blejoi, Tricolorul Breaza, CSO Plopeni, Teleajen Văleni, Avântul Măneciu, Fortuna II Poiana Câmpina, FC Băneşti, Progresul Drăgăneşti, CS Cornu, CS Ceptura, Unirea Cocorăştii Colţ, AFC Brebu, Găzarul Surani, Prahova Tg. Vechi şi Conpet Ploieşti.
Şi aici apare problema specifică unei competiţii organizate de "Don Lică": nu se ştie cum se va stabili programul turului următor, programat pentru zilele de 28 februarie şi 1 martie! Unii spun că decide "nea Titi" pe baza " criteriului georgrafic"!!! Unde există acest criteriu în vreun regulament! Alţii susţin că "dacă te duci bine îmbrăcat la nea Titi, îţi alegi adversarul"!!!
Dar de ce nu se face o tragere la sorţi publică, la care să poată fi prezenţi reprezentanţii tuturor echipelor participante şi oricine este interesat?! Nu se urmează o astfel de procedură doar când ai ceva de ascuns, de "şmecherit". Dacă nu se va proceda la efectuarea unei trageri la sorţi, aşa cum este normal şi de bun simţ, echipele care sunt nemulţumite de "criteriul geografic" realizat de "nea Titi" ar trebui să nu se prezinte!!! Dar atâta vreme cât mulţi dintre conducători se mulţumesc "să dea bine" la "nea Titi" şi la "Don Lică", cele două personaje vor fi libere să facă ce vor!!!

10 comentarii:

  1. Oricum,cupa a devenit o povara pentru multe echipe "mici".iar altele trimit juniorii sa scape de turul urmator ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat, dar nici nu poate fi acceptata bataia asta de joc cu realizarea programului dupa interesele unuia sau altuia. Eventual, sa declare oficial fiecare echipa daca e interesata sau nu de competitie si sa fie puse acestea intr-o urna si celelalte in alta urna. Tot ar fi mai corect decat sa stai in... poxul lui nea Titi!

      Ștergere
  2. a zis nea titi ca vor fi 2 reprezentanti la tragerea la sorti.....care sunt aia? aia de ii baga limba in ureche, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. si se trage la sorti pana pica fiecare cu cine vrea el!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt curios cum se va trage la sorti, cand, cine va asista, cand se va anunța tragerea, de ce doi reprezentanți si nu mai multi? Cine ii alege pe cei doi? De ce nu se trage intr.o ședință cu delegatii? Sunt oare intrebari fara răspuns?

    RăspundețiȘtergere
  5. deja au inceput tragerile:TUFENI-BREBU......

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Provita parca nu se inscrisese . ia mai spune-ne si restul meciurilor sefu

      Ștergere
    2. pentru restul meciurilor gasiti informatii la ajf prahova. multumesc pentru intelegere!

      Ștergere
  7. Alte meciuri sunt:
    Tineretea Izvoarele - AFC Banesti
    Progresul Alunis - Avantul Maneciu

    RăspundețiȘtergere