vineri, 26 aprilie 2013

S-a aprobat Statutul ACSM Câmpina. Cu mici modificări... esențiale!

Scriam în urmă cu câteva zile despre Actul Constitutiv și Statutul ACSM Câmpina, clubul care se dorește a fi creat de administrația locală. Din păcate, nu s-au dezbătut cele două documente așa cum mi-aș fi dorit eu, poate și pentru că mulți dintre consilierii locali nici nu le-au citit! Și îmi asum ce spun, tocmai pentru că îăi cunosc destul de bine... Nu au făcut-o nici măcar unii dintre inițiatori!
În plus, totul era prestabilit, liderii partidelor politice având numeroase întâlniri, inclusiv în ziua ședinței, pentru a pune la punct toate detaliile. Și s-au venit și cu câteva amendamente. Cel mai tare dintre aceste amendamente este că ACSM nu se va mai ocupa de DEZVOLTAREA BAZEI MATERIALE PRIN MODERNIZAREA CELEI EXISTENTE ȘI CREAREA DE NOI BAZE SPORTIVE! Deși se trâmbițase mult pe marginea acestei promisiuni, cu care o anumită formațiune politică locală a câștigat voturi importante la alegerile din vara anului trecut, acum, s-a ales praful de acea promisiune!
OFICIAL! Nu ar fi corect ca cei care au intrat în Consiliul Local promițând acest lucru, iar acum au votat pentru eliminarea acestui punct, să își dea demisia și să plece acasă? Definitiv!

Și atunci, repet ceea ce am mai spus cu alte ocazii: din punctul meu de vedere ACSM este creat doar pentru a exista cadrul juridic prin care administrația locală să aloce fonduri consistente pentru o unică echipă a Câmpinei, un vis (și o promisiune) mai vechi ale unui om politic local! Tot ceea ce s-a întâmplat la discuțiile pe marginea acestui proiect, mi-a întărit convingerea că din două echipe bune, ACSM va reuși performanța de a face o echipă proastă! Păcat pentru sportul câmpinean... Păcat pentru Câmpina... Și spun păcat, pentru că sportul câmpinean a ajuns pe mâna unor politruci care nu își doresc altceva decât imagine, popularitate, capital electoral și putere, totul cu costul îngropării definitive a sportului câmpinean! Păcat, mare păcat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu