vineri, 22 noiembrie 2013

Liga a 3-a. AFC Fortuna Poiana Câmpina - FC Păpăuţi 8-0

Marcatori: Vişan 10, 11, 39, Chelaru 29, Antohi 45, 77, V. Munteanu 76, Năstase 82.
Fortuna: Zegheru - Petean, A. Gheorghe, B. Şandru (cpt) (33 Mureşan), C. Gheorghe (46 Savu) - Crosman, Minciună, Damian (61 Năstase) - Chelaru, Vişan (46 V. Munteanu), Antohi. Rezerve neutilizate: Hintaşcu - M. Marin, Bereşoae. Antrenori: Florin Stăncioiu (principal), Costin Plăvache (secund), Bogdan Pârvu (cu portarii).
FC Păpăuţi: Gătej - Iacob (cpt), Marincea, Stana, Boghez (42 D. Manole) - Zaharia, Surducan (46 Preda), Tufaru (32 R. Sala), Vârlan - Voicu, Livadariu. Rezerve neutilizate: Băncilă - Antal, Filip. Antrenor: Marius Filip.
Cartonaşe galbene: Crosman 87 - Iacob 56, R. Sala 80, Zaharia 86.
Arbitri: Răzvan Beldiman (Vaslui) - Viorel Pânzaru, Pavel Cojocaru (Braşov).
Observatori: Vasile Bratu (Amara-Ialomiţa), Petre Cadar (Braşov).
Veniţi cu maşinile personale, jucătorii covăsneni nu au reuşit să ridice pretenţii în jocul din faţa Fortunei. Iar elevii lui Stăncioiu au înscris din aproape toate poziţiile,
pe lângă cele 8 goluri, ratând alte 4-5 ocazii mari, trecându-şi în cont inclusiv o bară transversală.
Vişan a marcat primele goluri ale partidei: în minutul 10, a luat o acţiune pe cont propriu, a trecut de mai mulţi adversari şi de la aproximativ 14 metri uşor lateral dreapta a şutat pe jos, la colţul lung deschizând scorul. După numai un minut, acelaşi Vişan a aşezat o minge de la 16 metri în vinclul porţii lui Gătej. În minutul 29, Antohi centrează pe jos de pe partea stângă, iar Chelaru reia în plasă din apropiere. Vişan reuşeşte să înscrie al treilea său gol, tot din apropiere, după o fază a aceluiaşi Antohi pe partea stângă. Vişan îi întoarce serviciul în ultimul minut al primei reprize, atunci când în loc să finalizeze, i-a pasat lui Antohi, rămas singur cu poarta goală, care a îndeplinit o simplă formalitate.
Repriza secundă a început cu transversala lui Chelaru, din centrarea lui Mureşan. Vali Munteanu a înscris şi el în minutul 76, şutând de la 18 metri prin portarul adversar, pentru ca în minutul următor, Gătej să greşească o pasă simplă, lăsându-l pe Antohi singur cu poarta goală. Lista marcatorilor a fost încheiată de Năstase, la primul său meci pe teren propriu, după accidentarea suferită, acesta înscriind cu un şut din 14 metri, după o centrare de pe dreapta a lui V. Munteanu.
Un meci fără istoric, la discreţia gazdelor, ceea ce i-a prilejuit antrenorului Florin Stăncioiu să-şi menajeze câţiva titulari, mai ales dintre cei care erau la un singur cartonaş galben de suspendare, pentru că urmează derby-ul cu CSM Câmpina.

2 comentarii:

  1. BRAVO BAIETI Este bine ca pana la urma vati prezentat la acest meci Baieti cu character care muncesc totusi cu salariile reduse la jumatate care au familii si care asteapta ca ei sa vina acasa cu bani LUNAR Au rate la banci care trebuie achitate tot LUNAR la data stabilita prin contract DUMNEZEU este sus si are grija de fiecare HAI FORTUNA TINETI-O TOT ASA

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere