duminică, 21 mai 2017

Liga B, Seria Sud, etapa a 23-a, rezultate şi clasament

AS Româneşti - AS Gorgota 4-0
Vulturul Zănoaga - CS Brazi Negoieşti 2-5
Viitorul Pantazi - Progresul Coşlegi 1-2
AS Dârvari Coşlegi - Viitorul Puchenii Mari 4-0
CS Brazi Popeşti - Unirea Lacul Turcului 6-0
AS Pleaşa - Progresul Bucov 9-0
CS Măneşti Băltiţa - AS Puşcaşi 6-2
Clasament
1. CS Brazi Negoieşti 67 puncte
2. CS Măneşti Băltiţa 51
3. AS Pleaşa 46
4. AS Gorgota 46
5. AS Româneşti 45
6. CS Brazi Popeşti 34
7. Progresul Coşlegi 30
8. Vulturul Zănoaga 30
9. AS Dârvari Coşlegi 29
10. Viitorul Puchenii Mari 23
11. Viitorul Pantazi 21
12. Progresul Bucov 18
13. Unirea Lacul Turcului 15
14. AS Puşcaşi 11

3 comentarii:

  1. La ROMANESTI nu se poate juca fotbal , nu se poate arbitra nu se poate face nimic ... Abia a scos Negoiesti un egal , nea furat arbitri pe fata , gol anulat , penalty neacordat , rosu neacordat gazdelor dupa o lovitura in figura la care ARBITRUL arata galben amandorura ... Golul 1 venit dupa o lovitura libera inexistenta , golul 3 un offside cat casa de mare ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai baiatule ,in primul rand ca se scrie ne-a furat ...ca nu e nea,omat,zapada...bă tu esti imbecil rau...cine naiba v-a furat...ati fost petarde...noi am jucat curat ,cine v-a lovit bai baiatule ?...de ce minti cu nerusinare?..la golul 1 a fost fault,fara dubii...la golul 3 nu a fost ofsaid,un coleg era ,iar cel care a jucat mingea era in pozitie regulamentara...nu a dat nimeni cu capul in gura..eram pe teren cand arbitrul de la tusa doi i-a zis arbitrului de centru sa le dea galben la amandoi..la golul anulat nu pot sa ma pronunț..e posibil sa fi fost sau nu..a fost la limita..iar la 11m ,portarul nostru a prins mingea,iar atacantul vostru s-a atins de portarul nostru,cazand...ce voiai sa faca domnu arbitru?...cum sa dea penalti la faza asta ?...sa ti fie rusine ptr minciunile pe care le ai scris...de ce nu te-ai semnat ,anonimule !...Ca asa ati fost si pe teren!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai baiatule ,in primul rand ca se scrie ne-a furat ...ca nu e nea,omat,zapada...bă tu esti imbecil rau...cine naiba v-a furat...ati fost petarde...noi am jucat curat ,cine v-a lovit bai baiatule ?...de ce minti cu nerusinare?..la golul 1 a fost fault,fara dubii...la golul 3 nu a fost ofsaid,un coleg era ,iar cel care a jucat mingea era in pozitie regulamentara...nu a dat nimeni cu capul in gura..eram pe teren cand arbitrul de la tusa doi i-a zis arbitrului de centru sa le dea galben la amandoi..la golul anulat nu pot sa ma pronunț..e posibil sa fi fost sau nu..a fost la limita..iar la 11m ,portarul nostru a prins mingea,iar atacantul vostru s-a atins de portarul nostru,cazand...ce voiai sa faca domnu arbitru?...cum sa dea penalti la faza asta ?...sa ti fie rusine ptr minciunile pe care le ai scris...de ce nu te-ai semnat ,anonimule !...Ca asa ati fost si pe teren!

    RăspundețiȘtergere