sâmbătă, 6 mai 2017

Liga A, etapa a 25-a, rezultatele partidelor de sâmbătă după-amiază

Alte trei partide au avut loc sâmbătă după-amiază, o mare surpriză fiind rezultatul partidei de la Brebu. Rezultatele înregistrate până acum şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

9 comentarii:

  1. Bravo Breaza! Nu ați luat multe! Onorabil, la anul, cu această echipă tânără o sa -i spargeți pe toți. Baftă Stancioiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. du te la munca saracieeeeee!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. du te la munca saracieeeeee!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa intre stancioiu!!!:))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant comentariu. De ce onorabil, cand spectatori care au fost la meci au spus ca de abia ati trecut de cateva ori jumatatea terenului, si la anul cum spui tu, eu cred (dupa politica voastra disteapta) ca jucatorii cu "tupeu" vor pleca si nu veti mai avea jumatate din echipa asta " cu 9 juniori " in teren. Desi eu stiu ca junioratul se termina pe undeva pe la 18 ani, nu la 20, 21, 22 sau 40 de ani

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii stancioiule...poate ca unii din noi, saraciile astea pe care tu, crezand ca nu stim ca tu esti, ne injuri pe aici, chiar mergem la munca si muncim pt banii nostri, nu ca tine, o lipitoare la fel ca vasilescu si stere. Poate noi astia de aici si unii din baietii de la tine de la echipa, care lucreaza fizic 8 ore in aceeasi zi inainte sa ti vina tie la meci ca sa i injuri ca la usa cortului, chiar muncim. Asa ca ce ai zice sa ne faci sa ne fie dor de tine asa putin? Stii tu, inteligenta te urmareste dar tu esti mai rapid. Hai sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  7. se vede clar ca ai ceva personal cu stancioiu sau nu ai mai vazut calculator si ti place sa te bagi in seama bineinteles ca anonim asta este om mic

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca tot esti tu smecheras asa de ce nu te semnezi mai saracule care ne faci pe noi saraci?

    RăspundețiȘtergere