joi, 8 iunie 2017

CS Câmpina a câştigat fără joc prima manşă a barajului pentru turneul semifinal

CS Câmpina s-a deplasat astăzi în judeţul Dâmboviţa, la Ungureni, acolo unde întâlnea în prima manşă a barajului pentru accederea în turneul semifinal al campionatului juniorilor A pe Unirea Ungureni. Elevii antrenorilor Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu au câştigat fără să joace, cu scorul de 3-0, pentru că echipa gazdă nu a asigurat Ambulanţă, aşa cum prevede regulamentul la nivelul unei competiţii naţionale.
Returul, care porneşte de la scorul de 3-0 pentru CS Câmpina, va avea loc sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.30, pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol.

5 comentarii:

  1. Cs Campina=HM JUNIOR CAMPINA+CSM CAMPINA.Sa nu se mai laude primaria cu echipa asta pentru ca toata este de la Hagianu(Fabian Micuta,Dumitru George,Dumitru Daniel,Buta Mihai,Iordache Mihai,Octavian Stancu,Cordosi Daniel...etc) si de la Robert Stoica(Viorel Banu,Julan George,Badea Alexandru..etc).Sa nu se mai laude atat primaria !!Au avut un campionat foarte slab,anul trecut de ce nu se zicea nimic de echipa lui Hagianu cu 0 infrangeri,0 egaluri ?Sa vedem cat tine echipa asta...pana in la urmatoarele alegeri se desfiinteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Banu,Julan,Catrina,Badea,Iatan,Gil,au fost selectionați de Domnul Opatchi când aveau șase ani ,el inițiind timp de trei ani la Coruna in fotbal acești băieți. A trebuit sa-i preia dansul pentru a câștiga ceva si ei si a ajunge la un turneu final.

    RăspundețiȘtergere
  3. Banu,Julan,Catrina,Badea,Iatan,Gil,au fost selectionați de Domnul Opatchi când aveau șase ani ,el inițiind timp de trei ani la Coruna in fotbal acești băieți. A trebuit sa-i preia dansul pentru a câștiga ceva si ei si a ajunge la un turneu final.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pe cei de la Hagianu tot Opanschi i-au crescut?Si-au batut joc de ei stand un an degeaba in campionatul judetean,unde jucau cu echipe de 2002,2003...rusine

      Ștergere
  4. Anul trecut aceeași echipă câștiga seria cu maximum ​de puncte. Deci aici nu e vorba de mana antrenorului.Adevarata competiție e la elită nu cu 3/4 din comunele din Prahova

    RăspundețiȘtergere