vineri, 16 iunie 2017

CS Câmpina, înfrângere severă în primul meci al turneului semifinal de la Săcele

În această după-amiază, la Săcele, CS Câmpina a susţinut primul său meci din cadrul turneului semifinal al juniorilor A, echipe câştigătoare ale campionatelor judeţene. Sorţii au decis ca echipa pregătită de Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu să întâlnească în primul joc chiar formaţia gazdă, Precizia Săcele.
Câmpinenii au început bine, cu o posesie bună şi o prezenţă consistentă în jumătatea adversă de teren, dar au fost suficiente trei greşeli majore în defensivă pentru ca la pauză gazdele să conducă la scor de neprezentare. Repriza secundă nu a mai contat prea mult, astfel că după mai multe greşeli în defensivă, după două penalty-uri pentru gazde (dintre care, unul ratat) şi un singur gol al câmpinenilor, marcat de Octavian Stancu, partida s-a încheiat cu scorul de 5-1 pentru Precizia Săcele.
Trebuie spus că dintre toate echipele prezente la turneul semifinal de la Săcele, gruparea câmpineană are cea mai mică medie de vârstă, aproape toate echipele având jucători de 19 ani, în vreme ce la CS Câmpina, între titulari sunt 4 de 17 ani, 6 de 18 ani şi unul singur de 19 ani.
În continuare, CS Câmpina va juca astfel:
18 iunie, ora 18.30, CS Câmpina - Viitorul Ungheni (Mureș)
19 iunie, ora 18.30, CS Câmpina - Montana Pătârlagele (Buzău)
20 iunie, ora 11.00, Concordia Chiajna - CS Câmpina.

9 comentarii:

  1. nu este nimik...capul sus baieti, o sa aveti mai multe rezultate bune in superliga.....

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce în superliga? Au loc rezervat? Pai dacă nu au decât un singur jucător de 19 ani, renunță la el și joacă tot la juniori A.Câștigă din nou campionatul, finala cu Cocorasti sau Brazi și se laudă iar Opatchi, Stoican și Fratila cu marea lor performanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă dați seama ce s-ar întâmpla dacă CS Câmpina ar juca cu una dintre echipele bune de juniori elită? Scuza că au 17, 18 sau 19 ani nu rezista! La aceste vârste, cei buni sunt deja în atenția scouterilor! Are vreunul vreo ofertă?

    RăspundețiȘtergere
  4. pai daca sunt deja in superliga....ca la ajf prahova sunt bosorogii care te promoveaza cand vor ei. auzi ....direct in superliga, pai ce, nu se mai trece si prin liga c, b...etc...direct la superliga...misto

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai smechere, pai Petrolul Ploiesti, echipa infiintata in 2016, a fost inscrisa direct in Liga A. Si nu te-am auzit sa iti rupi camasa de pe tine pe aici!

      Ștergere
  5. George, Campina, ...CS Campina17 iunie 2017 la 14:00

    Astia de la Hm ....nume ,vrem nume ,.scriu eu Dani Hagianu, eu....Becali Baronu, voi astia de scoateti generatii pe banda, va rugam sa setati modul avion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai George, hai fii sincer, ce viitor are această echipă? Ca orice echipă susținută din bani publici, este o unealta în mâinile celor care conduc primaria! Nu vor decât voturi și posturi pentru apropiați. Și, dacă se mai poate ciuguli și niște bani, cu atât mai bine! Cum au câștigat "concursurile " Stoican, Opatchi sau Dumitrescu știi? Cât costa o echipă de juniori știi? Cu salariile angajaților știi? Câte secții are acest club înființat acum 18 luni? Sunt 3 (trei ) antrenori și alți 12 angajați! Ce club e acela cu doar doua secții? Hai, răspunde și apoi treci pe modul avion!

      Ștergere
  6. pai pt ca petrolul sa joace la liga A, au fost desfiintate ligile C, smechere......ai grija la urmatorul meci sa iei sub 5....:))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu te mai omora cu firea prietene..chiar te faci ca nu intelegi ce este cu acest csc campina?a mai fost un băiat dragut prin campina care a înfintat csm campina si care se bătea cu pumnii în piept ca ce va face el nu a făcut nimeni.si a făcut...a facut praf intr-un an 2 echipe din campina.asta urmeaza si cu csc campina

    RăspundețiȘtergere