marți, 6 iunie 2017

CS Câmpina joacă joi cu campioana judeţului Dâmboviţa, în deplasare

CS Câmpina a câştigat primul său trofeu, devenind campioana judeţului Prahova la juniori A (detalii - aici). De acum, echipa pregătită de antrenorii Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu intră în faza naţională a competiţiei, organizată de FRF. Prima confruntare va avea loc chiar joi, 8 iunie, de la ora 17.30, CS Câmpina urmând a întâlni în deplasare campioana judeţului Dâmboviţa - Unirea Ungureni, care îşi dispută meciurile de pe teren propriu în satul Ungureni, comuna Corbii Mari, aproape de limita cu judeţul Giurgiu. Se joacă în sistem tur-retur, cea de-a doua manşă urmând a avea loc la Câmpina, la o dată ulterioară.

11 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Era hm demult prietene. Acum reprezinta echipa cs campina cum a fost dorinta chiar a lui hm asta

      Ștergere
  2. CS Câmpina, nu HM! Hagianu a dat grupa de juniori la CS Câmpina contra acceptului de a folosi baza de la Petrol gratuit. Probabil, la un moment dat nu va mai fi așa, s-au văzut cu sacii în căruță. Oricum, cei de la CS Câmpina, nu amintesc nimic de Hagianu, în marea lor performanta! Urât din partea lor, dar nu-i de mirare la ce caractere au Opatchi, Stoican și Fratila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine sunt cei trei, că nu am auzit de ei

      Ștergere
    2. Dar Hagianu cine e? In afara de unul care ia bani unor copii pentru... nimic, cine e Hagianu? Sau tu esti Hagianu?!

      Ștergere
    3. Și CS Câmpina ia bani de la noi toți. Nu o tine Fratila, sau Stoican ,sau Opatchi pe banii lor. Ei câștiga bine din bani publici. Așa că mucles!

      Ștergere
    4. Asta cu mucles am inteles, stiu cui apartine ideea. Eu te intreb doar cine e Hagianu? Unde a jucat sau ce a facut el pana acum, ca eu nu am auzit de el!?

      Ștergere
  3. Era vorba de antrenorul Hagianu, care împreună cu Robert Stoica, au format și antrenat până acum un an aceasta echipa cu care se umfla în pene cei de la CS Câmpina. O mica mulțumire meritau și ei. Hagianu a antrenat în prima ligă feminina din România și Moldova și a fost secund la echipa națională. Opatchi al tău unde a antrenat? Hagianu a ținut în viață un teren pe care ani de zile nu -le vroia nimeni. Acum este teren, sunt condiții, sunt BANI PUBLICI suficienti pentru performanta! Nu rămâne decât ca cei de la CS Câmpina să confirme investitia importanta din buzunarele noastre în club. Deocamdată nu este cazul să ne entuziasmam!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca retardul e in floare! 50% din echipa preluată de la hm nu mai e in plus hm a folosit terenul pt antrenamente gratis pentru acea echipa! Hm e un club privat ca re trebuie sa trăiască in baza unui profit! Hm trebuie sa mulțumească administrației locale si csc-ului din belșug! Si voi comentatori de 2 bani înainte sa Vb analizați! Sunt conștient ca pe măsura ce lucrurile vor funcționa din ce in ce mai bine la acest club vor exista si mai mulți băgători de seama , ofticați si răutăcioși!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai nea Buhuhu spune matale cate proiecte duse la capat a reusit marii oameni de sport Fratila si Guran?ca de vorbe suntem satuli.sti ce este acest csc campina?o noua gaura neagră unde se scurg banii campinenilor.mai vorbim peste vreo 3 ani

    RăspundețiȘtergere
  6. 1.Spune un jucător care nu a fost la Hagianu sau Stoica. 2.CS Câmpina și Hagianu s-au înțeles în folosul lor reciproc. 3. HM e un club privat, cu taxe, CS Câmpina e un club public, tot cu taxe. (Banii sunt la ei, nu la noi )Sau și la tine, cel cu retardul 50 %.4.Nu trebuie să mulțumească HM CSC -ului și nici invers. S-au pupat reciproc în fund!5. CS Câmpina e un club, care, ca toate cluburile publice mânaresc angajarile și au un singur scop :posturi pentru apropiați și capital electoral!

    RăspundețiȘtergere