miercuri, 7 iunie 2017

Finala Cupei României, faza judeţeană. Petrolul Ploieşti - CS Păuleşti 2-0

Încă o formalitate a încheiat sezonul judeţean al Cupei României, în ultimul act întâlnindu-se, chiar pe "Ilie Oană", actuala şi fosta campioană, Petrolul Ploieşti şi CS Păuleşti. Ploieştenii au mai bifat un obiectiv, câştigând cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Stănescu (35) şi Popescu( 84).

9 comentarii:

  1. sper ca acesta a fost ultimul meci pe care il mai are "petrolul" cu vreo echipa din acest judet la nivel de amatori. toate competitiile au fost stricate de don lica si ai lui care au tras tot ce era posibil ca marea campioana judeteana sa dispara din judet desi trebuia sa fi jucat nu la maneciu si brebu de care se tot plangeau suporterii astia fideli care in afara de "... la tarani" nu stiau altceva - desi tarani mai multi ca in ploiesti nu exista nicaieri in judet -, ci la gura vitioarei, olari si ologeni, asa cum era corect. totusi sa speram ca le iese si scapam de "petrolul" odata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine k scapam de Petrolul....au castigat cu noroc cupa,fiind dominati toata repriza a doua.Dk meciul se juca pe alt stadion,cu siguranta Paulestiul castiga trofeul,dar de,don Lica face ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti niste nimicuri,niste frustrati,prin participarea Petrolului in Liga A s-a rudicat nivelul competitiei...in multe locuri pe unde a poposit echipa Petrolul Ploiesti lumea a fost bucuroasa,binenteles cu mici exceptii!..Bai "specialistilor",Petrolul nu a fortat in finala cupei,pentru ca nu avea de ce !...Si la 12 noaptea si pe orice teren ii batea pe cei din Paulesti ,ca si pe orice echipă din judet!...Cand vor mai juca niste jucatori amatori pe legendarul Ilie Oana ???...Sa va fie rusine ca ganditi asa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai inceput s-o flescai....

      Ștergere
    2. atunci cand echipa de pe 2 se da la o parte ca sa bata petrolul, cum poti sa vorbesti de "ridicat nivelul competitiei"? :))))

      Ștergere
    3. Petrolul nu putea sa se impiedice de Blejoi !..sa fim seriosi !..a fost un gentleman-agreement!...Asa a fost sa fie !

      Ștergere
  4. Da, asa bucurosi am fost sa vina niste drogangii, sa strige tot meciul "... la tarani" , sa ia localnicii la bataie si injuraturi desi erau in tribuna GAZDELOR de nu ti inchipui! Tocmai asta va strica prietene - faptul ca daca voi sunteti "petrolul" considerati ca trebuie sa va faca toata lumea vant in fata! Arbitri din galerie, finala pe ilie oana, pretentii sa va dea toate echipele din judet jucatorii cei mai buni, tragere la sorti preferentiala in cupa si mai nou si pretentia sa jucati partida din returul barajului acasa ca e o gala de box pe marele vostru stadion...sincer mai bine nu se mai juca acest campionat, ca pe unde te duceai nu mai aveai loc mai fratioare de astia de la "petrolul"..! Felicitari paulesti, breaza, brebu, banesti, valeni si celorlalte echipe cu coloana vertebrala! Rusine blejoi si plopeni!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa o luam cronologic !...Pai daca a fost blat meciul cu Blejoiul ce mai conta ca arbitrul era din galerie ?..dupa cum spuneti voi...unde ai fi vrut finala ?...cand s a putut juca ,acum nu e bine...jucatori transferati nu au fost pe gratis ...sau nu ar fi fost pe gratis...nu a fost nicio smecherie la tragerea la sorti..te asigur...si oricum nu era nevoie de vreun adversar preferential ....pai ce vrei sa faca daca pe 17 e o gala K1...unde vrei sa joace ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa o luam asa:
      la meciul cu blejoi au recunoscut 3 insi ca au trantit o cu cristi vlad, asa ca nu tine; arbitrul a fost doar pt orice eventualitate
      finala se putea juca pe absolut orice stadion - plopeni, blejoi, baicoi, astra; acu vezi Doamne daca avem ozn se joaca tot pe el ca na, sa nu stricam relatiile cordiale cu "petrolul"
      jucatorii transferati nu au fost pe gratis cica =))))))))) tocmai m ai facut sa rad in hohote. pt vintila ce s a dat? nimic. pt marinica - idem. si tot asa, pe la paulesti au dat vreo 2 juniori ca n rest....
      si nu stiu de cand e problema frf ului daca aveti voi cum sa jucati acasa sau nu. mai vrei?

      Ștergere