duminică, 18 iunie 2017

În turneul semifinal de la Săcele, CS Câmpina - Unirea Ungheni 1-4

Meci incredibil pentru CS Câmpina în această seară la Săcele, în cadrul turneului semifinal, meci pierdut de câmpineni cu 4-1 în faţa formaţiei mureşene Unirea Ungheni. Partida a avut o desfăşurare uluitoare:
elevii lui Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu au început excelent jocul şi au deschis scorul prin Catrina. Apoi, au avut două bare, minge scoasă de pe linia porţii şi un gol anulat, pentru ca în minutul 40, la o fază care nu spunea mare lucru să se dicteze penalty pentru mureşeni, astfel că s-a intrat la pauză cu scorul de 1-1.
Câmpinenii au continuat jocul foarte bune şi după pauză, presând poarta adversă. În minutul 70, pe un contraatac al mureşenilor, un apărător este lovit cu cotul, agresorul fiind eliminat. Paradoxal, câmpinenii nu au avut experienţa de a gestiona un astfel de moment, astfel că în ciuda superiorităţii numerice, în ultimele 6 minute, mureşenii au marcat de 3 ori pe contraatac, obţinând cea de-a treia victorie din 3 meciuri la acest turneu semifinal.
CS Câmpina va mai juca în continuare astfel:
luni, 19 iunie, ora 18.30, CS Câmpina - Montana Pătârlagele (Buzău)
marţi, 20 iunie, ora 11.00, Concordia Chiajna - CS Câmpina

6 comentarii:

  1. Măcar să batem Pătârlagele, cu echipele astea de țară ne descurcam și noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești cam hater "anonimule", din tribune fotbalul a fost din totdeauna ușor..

      Ștergere
  2. Ce e incredibil? Ca au primit 3 goluri în superioritate numerică? Bravo Opatchi, ai gestionat perfect situația! De ce nu ieșiți să spuneți ceva și la înfrângeri? Așa ar fi normal, nu vă ia nimeni capul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai sa.l întrebe pe presedinte daca poate sa dea declaratii))asta e valoarea fotbalului câmpineanu,ce tot o dati cu gestionarea rezultatului..Domnule Fratita,cand l.ai angajat pe baza de PAG te.ai gandit si la rezultate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam multi va dati cu parerea , dar aveti vreunul dintre voi un meci oficial jucat ? Ati calcat vreodata iarba de pe un teren de fotbal ?
    Stiti doar sa puneti presiune pe niste copii care au dat totul pe teren , voi nu ati vazut nimic , dar comentati aiurea , la teorie sunteti toti fotbalisti dar la practica...
    Chiar ii felicit pe acesti baieti , pentru ca au ajuns sa reprezinte Campina la un turneu final. Nu va lasati calcati in picioare baieti , succes in continuare si dupa perioade mai grele vin si cele bune . Multa bafta la meciul de azi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da mai ofuscatule,avem meciuri si nu unul ci cateva sute pe la judet.nu pune nimeni presiune dar stiti doar să aruncati bani pe geam pentru o echipa fara prea mare viitor.Ca a defilat intr.o serie jalnica se vede acum la acest turneu.Ii umflați prea mult cu pompa si nu e cazul.Veti vedea ca in 2-3ani,mai mult de o echipa bunicică la liga a nu vor fi.Dar ne vom bate cu pumnii în piept ca vom aduce Campina pe harta fotbalului de elita.Parca ii si vad pe Fragila,Nedelcu si Opatchi cum se vor laudă cu performanta asta istorica

    RăspundețiȘtergere