sâmbătă, 26 august 2017

Liga A, etapa a 2-a, partidele de sâmbătă dimineaţă

În această dimineaţă au avut loc alte două partide din Liga A, în ambele înscriindu-se destul de multe goluri. Iată rezultatele - campinatv.ro/sport.

15 comentarii:

  1. hai banestii cu promovarea :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost doar un meci! Absentele celor 3 (Visan, Dumitrescu și Popa )înseamnă enorm pentru Banesti! Pe de altă parte care este obiectivul acestor două echipe care cheltuie destul de mult? Vor promovarea? Nu cred! La liga 3 aproape toți jucătorii nu vor mai face față, unii din lipsa valorii, alții din cauza serviciului! Cati jucători provin de la juniorii cluburilor? La liga 3 se joacă cu 3 juniori în teren, iar unii din liga A Prahova se plâng de regula din campionatul județean. Cluburile județene au obligația doar unei grupe de juniori, antrenată de cele mai multe ori de persoane necalificate!Cum poate progresa fotbalul românesc în aceste condiții?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sorin necunoscutul, fan cuca macaii27 august 2017 la 00:21

    Aurica, ti-au spart televizorul :))

    RăspundețiȘtergere
  4. asta e si buba :)) banestiul fara visan sunt morti si neingropati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai e Visan antrenor?

      Ștergere
    2. Ba e, dar e ca si cum ar fi burchi/mai rau :)) am vazut si la aia la breaza ce a facut cand era antrenor...nu gaseau saracii mingea :)))) nu ca sub comanda lui stancioiu ar gasii-o dar asta e altceva. Tot respectul pt el ca jucator, dar ca antrenor nejucator la seniori trebuie sa invete echipele pe care le antreneaza sa nu mai fie dependente de el. Degeaba a dat 40 de goluri la breaza daca dupa ce a plecat el la revedere...si aici la fel

      Ștergere
    3. Antrenor este, jucator nu, adica echipa este mai slaba din start cu 50 la suta, mai era si Dunitrescu 50...., fara suparare.jucatori precum Ganju, Ilioiu, Nae , Petrescu ....sa iei cinci, inseamna ca ei au trait anul trecut pe spatele la doi jucatori de 39 de ani, ...cam nasol pentru numele lor

      Ștergere
  5. Băiatul cu târnăcopul care a descoperit stiloul si a crezut ca-i scobitoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Auricaaaa cel cu penița mica si cu gura mare ca n-are între picioare🙀

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte multe rautati fata de echipa din Banesti , multi uita parcursul ei in campionatul trecut unul de apreciat deatfel.Cred ca frustrarile unora care au fost prezenti prin conducere, alti ca jucatori rabufnesc imediat la primul esec.Sincer nu-i inteleg dar fiecare om se manifesta potrivit caracterului sau.Nu prea am vazut comentarii cand echipa castiga, cum pierde hop, apar postacii de serviciu interesant ca niciunul nu o face cu nume , prenume toti sunt anonimi.Nu trebuie sa-i luam in seama fiind inceput de campionat intradevar se vede lipsa unor jucatori cheie dar incet , incet cei care le-au luat locul or sa dea satisfactie, sunt sigur pentru ca au valoare.Una peste alta campionatul este lung toate echipele or sa se mai impiedice la sfarsitul turului vom vedea unde o sa fim.Pana atunci multa sanatate tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vezi că toată lumea se leagă de Aurica? Acolo e problema cu caracterul, nu la noi. Cand 5 oameni iti zic ca esti beat, te duci si te culci.

      Ștergere
  8. Astai alta discutie , despre Aurica, un om care a facut multe lucruri bune pentru echipa din Banesti dar care vad ca deranjeaza din cauza pregatiri sale.Din cate stiu este apreciat la firma unde lucreaza, iar la echipa baietii va pot spune mai multe.Din pacate voi cei care contestati acest om nu veniti sa stati de vorba cu jucatori , oameni din conducere sau oameni din anturajul echipei doar stati la cotitura si asteptati pasi gresiti.Nimeni nu a spus ca suntem cea mai buna echipa sau ca mama, o sa-i spargem pe toti , nu.O sa jucam si vom vedea unde o sa ne situam la sfarsit.Sa sti ca echia se tine cu multe eforturi nu numai financiar ci si de alta natura pe care le fac mai multi oameni care sustin echipa atat la bine dar si in momente mai delicate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Dinescu, aveți dreptate, se cheltuie mult și faceți eforturi foarte mari. Aveți salarii la nivelul ligii a 3 a.Dar care este scopul acestei echipe? Locul 2 sau 3?Jucători localnici în lot? La condițiile pe care le oferiți ,singurul obiectiv ar trebui să fie promovarea!Dar aveți infrastructura necesară?

      Ștergere
    2. Vad ca esti priceput rau, sti tu sigaur daca avem salarii de lg a 3? La lg a 3 se plateste 4 luni ? Noi facem o luna gratis pregatire sa putem face ceva, sunt indemnizatii de.max 600 lei, la lg a 3 sa inteleg ca sunt mai mici? Cred ca esti intr o eroare totala, iar jucatori localnici sunt, mai multi de unde, joaca vreun Messi pe undeva si e din Banesti? Cand bateam 10- 0, nu scria nimeni pe aici nimic, nu scria nimeni ce jucatori buni, ce antrenor, acum toti suntem prosti, dintr o data.
      Anul trecut echipa mergea f bn, la fiecare meci se gasea cineva sa injure jucatori, antrenor, chiar dc erau toate bune.cu bugetul asta trebuie promovare? Blejoi are 6 miliarde si are obiectiv locul 2! Paulesti, Boldesti....!Banesti trebuie promovare, pai ne desfiintam dc promovam.

      Ștergere
  9. Apropo cu cine am onoarea?

    RăspundețiȘtergere