marți, 8 august 2017

Şi astăzi HM Junior a intrat pe sinteticul de la Petrol!

În articolul de ieri atrăgeam atenţia că HM Junior beneficiază de un statut privilegiat, permiţându-i-se accesul gratuit pe terenul sintetic, fără a avea un contract în acest sens cu administratorul bazei sportive, CS Câmpina, şi, mai ales, după ce HM a ales să sesizeze comisiile AJF-ului cerând CS-ului nu mai puţin de 67.000 lei! Un val de lături s-a revărsat pe firul comentariilor. Trec peste limbaj şi caracter...
Am vrut să văd cum stau lucrurile astăzi.
La fel! HM Junior dă dovadă de o aroganţă fără margini intrând din nou pe terenul sintetic de la Căminul Petrol fără a plăti, în vreme ce oricine altcineva doreşte să se antreneze aici este nevoit să bage mâna în buzunar! De ce li se permite celor de la HM o asemenea aroganţă?
Avem un preşedinte la CS Câmpina care nu ştie să se impună? Sau preşedintele Comisiei de Cultură preferă să pună batista pe ţambal, în stilu-i clasic, într-o încercare de reconciliere a părţilor. Sau poate are alte interese...
Oricum, mi-am propus să trec în fiecare zi pe la terenul sintetic şi voi scrie în fiecare zi până când legea va fi aceiaşi pentru toţi, că nici HM nu e mai presus de nici o lege, dar nici CS Câmpina nu are dreptul să acorde asemenea bilete de favoare!

8 comentarii:

  1. Domnilor Stoican și Fratila, chiar nu aveți de gând să răspundeți întrebărilor ce vi se pun?Sunteți clubul municipiului, sunteți plătiți bine din banii contribuabililor, aveți obligația să fiți transparenți!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cainii latra, ursul merge ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul Neculai,nu mai dezinformați opinia publica.Stiti prea bine ca HM Junior are un contract cu CS Campina care ii permite,sa folosească terenul sintetic.Aveti vreun interes sa va faceți ca nu știți de contract!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Câinii latră...dar, ferească Domnul să rămână stâna fără caini!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine spus,dl Neculai..."legea sa fie aceasi pentru toti".Asta isi doreste si HMjunior.

    RăspundețiȘtergere
  6. Care contract ? Tupeul si nesimtirea unuia ca Baronu si milogeala unuia ca Hagianu care bagă copiii la înaintare așa cum făceau unii in timpul războiului ( ca tot a fost haiduc la revoluție)si care cred ca mai merge cu șantajul așa cum au procedat de-a lungul vremii (cu legatul de porțiile primăriei ) s-a terminat. Exista legi pentru toată lumea care trebuiesc respectate iar cine greșește trebuie sa plătească.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine e baron? Sau grof?

    RăspundețiȘtergere