vineri, 9 martie 2018

Liga A, etapa a 16-a, rezultatul partidei de vineri

În această după-amiază s-a reluat campionatul Ligii A, în primul meci al rundei consemnându-se o surpriză, nu atât prin numele câştigătoarei, cât prin diferenţa înregistrată la finalul celor 90 de minute. Rezultatul şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

22 de comentarii:

  1. Surpriza pentru dumneavoastra d.le Alexandru.Dupa numarul de ocazii trebuia sa fie cel putin 5-0.Dar cand echipa din Plopeni achizitioneaza ce a dat afara cei de la Banesti(Craciun si Giorsini) e normal sa ai probleme în aparare.Iar marea speranta pentru unii,Burchi jr. a orbecait tot meciul.E umflat prea mult de către unii

    RăspundețiȘtergere
  2. si cred k teai uitat la alt meci de zici k trebuia sa fie 5.0 k din cate imi aduc aminte au avut doar 3 ocazi care au sportu asta dat si golurile asa k esti pe langa uitate la canotaj la tenis de masa k poate prinzi si tu fazele

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai linistit bai anonimule si vedeti de treaba ta Burchi jr.nu este umflat de nimeni spune fata in fata daca ai ceva de zis....Burchi Ionuț!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, ai 19-20 de ani . Daca erai fotbalist la cum te crezi trebuia sa joci la pas in liga a 4-a s-au sa faci pasul catre liga a 3-a. Pacat de tine ca talent sii potential ai, dar figurile de fotbalist sa sti ca te trag in jos.Degeaba ai numele daca nu duci traditia mai departe.

      Ștergere
    2. La ce fotbal este in Romania nu este nici o diferenta intre liga 3 si liga 4 asa ca nu mi ar conveni sa joc in liga 3 si sa iau 4 5 milioane si sa stau pe unde apuc si sa am condiții de liga 5...Mai am timp să demonstrez nu iti face tu probleme am facut un meci nereușit din pct tau de vedere dar încă o dată dupa margine este foarte usor sa vorbesti haide tu in locul meu si stau si eu in tribuna te salut, Burchi Ionuț !!!

      Ștergere
    3. Tu ar trebui sa vorbesti mai mult in teren.Lasa comentariile pe aici.Lumea vine se uita si isi dau cu parerea.De asta nergem la meciuri sa ne relaxam dupa o sapt de munca.Daca nu iti convine du-te in tribuna si dupa iti dai cu parerea.Vezi ca si Cristiano Ronaldo e criticat zilnic si nu sta sa raspunda contestatarilor.Si vezi ca e diferența intre liga 3 si liga 4.Faci antrenamente zilnic,joci cu echipe mai pregătite,sunt doar 2 aspecte.Tu esti un copil răsfățat care nu prea te-ai impus pe nicăieri.Daca întrebi pe cineva de plopeni,iti va răspunde Radu Huza,Puiulet.In niciun caz Ionuț Burchi.Pune mâna si munceste daca vrei sa demonstrezi ceva nu doar din vorbe.Tine capul sus si închide gura tuturor daca vrei sa nu rămâi un anonim!

      Ștergere
    4. Corect!Subscriu la ce a scris anonimul de mai sus,14,06,vorbeste pe teren,ca deocamdata vorbesti numai aici,spre deosebire de tatal tau ,asta nu intelegi tu!

      Ștergere
  4. giorsini si craciun nau fost dati afara k sa sti si tu anonimatule de la ora 19.33 nu suntem slugile nimanui sa stam sa ne rugam pt bani nostri asa k ciocu mic si joc de glezne si zimi in fata nu te ascunde (giorsiny)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gramatica limbii romane...un subiect interzis tie giorsini.

      Ștergere
  5. ce echipa mai are si plopeniul de e o surpriza ca ii bate banesti :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Plopeniu a jucat foarte bine prima repriză,este adevarat ca a doua au picat fizic dar sa vorbesti de 5 0 este prea mult , cât despre cei 3 Burchi , Crăciun si Radu numai răutăți observ din partea Banestiuliu (de acolo cred ca esti ) tatăl lui Burchi cand antrena si o făcea bine acolo numai erați cu gura , Crăciun cand v a dat gol cu Petrolul si făcea meciuri bune numai erați cu gura , Georsini cand era omul bun pe posturi si ajuta numai erați cu gura ! Din auzite nu sunt sigur recunosc dar cei 2 au plecat de la Bănești din cauza salariilor nici de cum ca ar fii fost dați afară ! Lumea uita multe si daca chiar ai fost azi la meci ei si au făcut treaba , în media echipei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Giorsini fa o cerere pentru clasele primare.Esti penibil...

    RăspundețiȘtergere
  8. Zici tu ca nu e diferenta intre liga 3 și judet?Esti pe lângă tati,intreba-l pe tatăl tău și după deschide gura

    RăspundețiȘtergere
  9. Un apropiat al cl Banesti10 martie 2018 la 18:58

    Cei doi jucatori, cred ca ar trebui sa vorbeasca mai mult in teren, pentru echipa lor. Nimeni de la Banesti, nu o sa vorbeasca de rau un jucator care a trecut prin acel vestiar. Nimeni nu are de la Banesti ceva cu Burchi Ionut, nu inseamba nimic pentru acest club , nu a hucat , nu are nici macar un minim lucru facut pentru club. Toti stiu , ca Burchi Ion a facut o treaba buna la Banesti, el ar fi creditat sa si de a o parere. Cred ca discutiile vin din alta parte decat Banesti. Salarii mici la Banesti? Sa se gandeasca de doua ori Jorsini inainte sa vorbeasca. Intreabare pentru el, pe ce prima a jucat vineri? Banesti, a jucat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine a vb de salari mici am vb k am plecat k nu se dau bani la timp si nu k mau dat afara

      Ștergere
  10. Doamne Dumnezeule,voi ce scrieti pe aici,nu ati fost pe la scoala ??? Cum puteti sa scrieti cu asa mari greseli gramaticale ??? Uitati-va si cititi de sus in jos!Puneti pe cineva sa va scrie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baietas, vezi ca sunt pe urmele tale. Probabil m-ai uitat, dar cand ne vom intalni...vei plange.

      Ștergere
    2. Cine esti mai gandacule ? Vorbeste cu cei care iti permit asa ! Ma confunzi cu altcineva !

      Ștergere
    3. Fii cu ochii în 4. Nu te-am uitat...pisoiule.

      Ștergere
  11. Mergeti la munca fratilor,nu mai atarnati la Banesti pe 5 milioane si aia din an in paste.

    RăspundețiȘtergere
  12. Conducerea clubului din Bănești nu l-a păcălit pe numitul George Radu la bani.Domnul George Radu uita sa spuna ca a avut stipulat în contract un anumit număr de ore de gramatica.Cum respectivul nu a frecventat cursurile,conducerea clubului si-a rezervat dreptul de a nu plati integral suma datorata.E simplu...

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnul George Radu, nu a mai frecventat orele de gramatica deoarece profesorul care preda , domnul Aurel Covrig era la fel de certat cu limba romana .Le trebuie o profesoara la amândoi. Sau mai bine câte una de căciulă.

    RăspundețiȘtergere