sâmbătă, 10 martie 2018

Liga A. Unirea Urlaţi - Tricolorul Breaza 2-1

Au marcat: Cl. Tudor 81, Rob 90+3 / Șovăială 46.
Unirea: Micu - Trifan, Pârvu, Cl. Ilie, Bălașa, Butoi (cpt), Cl. Tudor (90 N. Ghiță), Moise, Al. Gheorghe (Rob 76), C. Gheorghe (58 Minoiu), Dinu (62 Ducu). Rezerve neutilizate: Ursea - Chercheață, V. Dinu. Antrenor: Bucurel Dârman.
Tricolorul: Toma - Manta, Dumbărescu, Ov. Gheorghe (cpt), Brânzea (75 Negotei), M. Duricu (62 Albină), G. Ghiță, Zamfir (82 S. Ivan), Vișan, Șovăială, M. Ivan (46 A. Duricu). Rezerve neutilizate: I. Călin - Damian. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Cartonașe galbene: Cl. Ilie 71, Rob 90+3.
Au arbitrat: Mădălin Dicu - Alin Ionică, Diana Florea (toți din Ploiești). Observator: Teodor Negoiță (Măgurele)
Prima deplasare oficială a anului 2018 a însemnat, din păcate, și primul eșec pentru formația lui Florin Stăncioiu, în fața unei grupări tinere, din Urlați, care și-a vândut scump pielea și în partida tur, disputată în parcul Brâncoveanu. Pe un teren uscat, denivelat, jocul a fost început mai tare de
formația oaspete, Mădălin Vișan având câteva incursiuni periculoase, dar centrările acestuia negăsind niciun coechipier; prima ocazie mai importantă a apărut în minutul 13, când Georgian Ghiță a trimis puțin pe lângă o lovitură liberă de la 23 de metri; replica gazdelor nu s-a lăsat mult așteptată, Al. Moise trimițând pe lângă din interiorul careului după numai două minute; a urmat apoi o perioadă de secetă, jocul fiind unul de mijlocul terenului, singura oportunitate mai importantă apărând în contul gazdelor, cu puțin înainte de pauză, la un șut deviat cu dificultate în corner de jucătorii brezeni. Repriza a doua a început perfect pentru „tricolori”, Andrei Duricu servindu-l, la prima atingere de balon, cu un asist pe Iustin Șovăială, care a finalizat cu un șut puternic din interiorul careului; diferența se putea chiar mări, dar la a doua oportunitate singur cu portarul, în minutul 63, Șovăială a fost blocat de apărarea adversă. Și, pentru că ocaziile nefructificate se răzbună, Claudiu Tudor a adus egalarea în minutul 81 după o bâlbâială la un corner, finalul meciului fiind unul de coșmar pentru trupa brezeană, deoarece, în minutul 90+2, Manta a trimis în bară o lovitură liberă de la 25 de metri, doi jucători nereușind apoi să o împingă în poartă, pentru ca, la ultima fază, gazdele să obțină o victorie nesperată la un moment dat, dintr-o lovitură liberă executată de Rob pe colțul scurt. O înfrângere grea, nemeritată, pentru jucătorii brezeni, care trebuie să strângă rapid rândurile, următoarea etapă aducând pentru aceștia un nou joc greu, cu AFC Brebu pe teren propriu.  
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.
Rezultatele complete ale etapei şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

3 comentarii:

  1. Bv Breaza stancioiule ești de cacao Tea bătut o echipa de copii. Cum sa îl ți pe Andrei duricu rezerva și sa joci cu ivan titular. Afara cu mercenarii primăria plătește toți parveniții și pe străzi domina mocirla.desfintati clubul unde dați miliarde și faceți ceva pt oraș. Rusineeeeee

    RăspundețiȘtergere
  2. Copiii de la Breaza au fost bătuți de copiii de la Urlați! Care este problema?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare e gradina ta Doamne...:))))

    RăspundețiȘtergere