miercuri, 18 iulie 2018

Marius Avram s-a accidentat la partida Honved Budapesta - FK Rabotnicki, din Europa League

Ieri, în manşa retur a primului tur preliminar al Europa League, la Budapesta, s-a disputat partida Honved Budapesta - FK Rabotnciki Skopje. Partida a fost arbitrată de Marius Avram - Mircea Orbuleţ, Vladimir Urzică - Iulian Călin.
După 2-1 pentru macedoneni în tur, ieri, maghiarii s-au impus cu 4-0 şi s-au calificat fără prea mari emoţii. În schimb, emoţii a avut arbitrul român Marius Avram, care s-a accidentat în minutul 27, la scorul de 2-0, fiind nevoit să părăsească terenul pe targă. Primele informaţii spuneau că Avram o alunecat după o mişcare greşită şi nu s-a mai putut ridica de pe teren din cauza durerilor puternice în zona gleznei. Ca măsură de precauţie, Avram a fost scos pe targă, fiind înlocuit de arbitrul de rezervă 4-0, cel care a adus fără probleme jocul, chiar dacă a fost nevoit să elimine un jucător al oapeţilor, la faza la care a acordat şi lovitura de pedeapsă, din care scorul a urcat la 3-0.
În cursul după-amiezei, pe site-ul frf.ro, Avram a avut o declaraţie mai liniştitoare: "Primul diagnostic indicat de cei doi medici care m-au consultat chiar la stadion a fost de întindere a ligamentului de la glezna dreaptă, iar piciorul mi s-a umflat destul de tare. Voi face un nou consult în țară, dar, în urma primei evaluări, în două, trei zile voi putea reveni la antrenamente. Scoaterea mea pe targă a fost o măsură de precauție pentru ca accidentarea să nu se agraveze. Decizia de a nu continua partida a fost luată împreună cu cei doi medici care m-au consultat".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu