sâmbătă, 16 martie 2019

Liga A, etapa a 18-a, rezultatele partidelor de sâmbătă după-amiază

Alte două jocuri ale etapei a 18-a din Liga A Prahova s-au desfășurat sâmbătă după-amiază. Rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

7 comentarii:

  1. Breaza e in progres faptul ca nu am pierdut decat cu 1-0 e un progres bv domn director,bv domn antrenor

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut astazi la breaza un joc intre doua din cele mai slabe formatii din judet. Pe de o parte, unirea urlati, oaspetii, o grupare bine bagata la cutie si cu un autobuz puternic, dintre care 4 fundasi in frunte cu ghita si baraca, jucatori care au impreuna 100 de ani, permanent in jurul lui marius visan, care exceptand golul si o ocazie plus o bara dintr o lovitura libera la care portarul brezenilor se uita dupa stele, pareau ca lanseaza rachete ca de revelion pe cer sau prin geamurile de la biancospino, facand celebra fraza din las fierbinti “lunga si pe-a doua” sa capete sens, iar pe de alta parte, breaza, echipa care dupa rezultatele din amicale se astepta probabil sa defileze, unde din 10 mingi, 15 trebuiau sa ajunga la marius visan, chiar si daca jucatorii aveau situatie de sut chinuindu-se din greu sa isi serveasca, pana la urma, seful, care urla mai tare decat antrenorul si capitanul echipei la coechipierii sai, scapand uneori si cate-o injuratura printre dinti tot la adresa lor, pt ca probabil din vina lor si a planetelor a ratat aproape toate situatiile avute, exceptand o bara din prima repriza. totodata cred ca pentru prima data in viata mea am vazut un jucator folosit in acelasi meci pe vreo 4 posturi, tot la breaza (negotei). probabil ca daca se juca o saptamana, breaza tot nu dadea gol. un spectator neutru

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba buni ăștia de la Breaza, buni rău. Ăștia tre' sa aducă ei bani de acasă... Ia zii domnu antrenor cum e??? Mai bine la pariuri, nuuu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nea Florine....ai luat 2 solist...cotă 9. Macar zi-ne si noua, sa le prindem si noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ajungi la o varsta cand trebuie sa lasi locul la unul mai tanar ....ce zici don director

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveți puncte cât gargarita, ar trebui sa va fie rusine sa mai ridicati privirea din pământ, slabilor. Nu va e rușine să bateti mingea pe maidan din banii publici? Nea Florine, domn director, pesedeilor, nu vă e rușine sa mergeți pe stradă? Cheltuiți banii oamenilor cinstiți. SĂ VĂ FIE RUȘINE!

    RăspundețiȘtergere
  7. Visan chiar este omul miracol.
    Bv director.Nici decența,de a explica situatia penibila in care se afla echipa de fotbal,nu o are.
    Dar banii vin!
    Va luati cu toții de Stancioiu dar peștele de la cap se impute.

    RăspundețiȘtergere