duminică, 17 martie 2019

Superliga B. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 2-1

Atmosferă de meci mare duminică dimineață la Câmpina, pe stadionul Rafinăriei, acolo unde Sportul Câmpina a întâlnit formația Unirea Teleajen. Un teren de joc foarte bune, condiții excelente pentru spectatori, lume destul de multă pentru acest nivel, intrarea pe teren alături de copii ca la meciurile "de la televizor", cam aceasta a fost atmosfera în care Sportul Câmpina a început abrupt partida, conducând la pauză cu 2-0, prin golurile marcate de Corneanu și Țigănuș, acesta din urmă cu un șut la vinclu. A fost, probabil, una dintre cele mai bune reprize făcute de elevii lui Marius Palancianu și Philip Basma, spre marea satisfacție a președintelui acestei grupări, Mărgărint "Mara" Ciobotaru.
Repriza a doua nu a mai fost la același nivel, ploieștenii reușind chiar să înscrie și golul de onoare, dar fluierul final al experimentatului arbitru Ionuț Neagu a consfințit o victorie importantă a formației câmpinene, mai ales dacă ținem cont că oaspeții ocupă ultima treaptă a podiumului.
Antrenorii Marius Palancianu și Philip Basma au trimis în teren pentru Sportul Câmpina pe: Bucuroiu - Basma, R. Coman, Biro, C. Andrei, Țigănuș. V. Luis, L. Ion, Nichifor, Ed. Constantin, Corneanu. Au mai jucat: Neagu, Drăghici, Dumitrache, Mosor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu