sâmbătă, 13 aprilie 2019

Liga A, etapa a 22-a. Rezultatele partidelor de sâmbătă dimineață

Primele două jocuri ale etapei a 22-a din Liga A au implicat echipele de pe podium. Rezultatele înregistrate și clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

13 comentarii:

  1. Am fost la meci la blejoi... Pot spune ca e echipa oaspete mai bine legata, mai bine așezați în teren. Meci de cel puțin nivelul ligii a 3 a. Arbitrajul centralului Alin Gheorghe excelent însă nu mi-au plăcut ieșirile celor de pe banca gazdelor, în special celebrul paul mainea care probabil merge în privința arbitrajului pe zicala "cine nu e cu mine, e împotriva mea".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arbitraj excelent ? Am un prieten care azi a fost pe Casa poporului, el de acolo a vazut 11 m in min 80 pentru Bănești

      Ștergere
    2. Atât îl duce capul pe "celebrul" Mainea.De altfel cei de la Blejoi și-au tras și un individ care pune efectiv "presiune" pe arbitrii atunci când vine la cabina acestora înainte de începerea jocului!!! Iar după joc începe cu criticile când arbitrul nu a "făcut" ce trebuia pentru ai sai!!! Apropo:pentru tine Biziniche nu au fost situații de delegari la jocuri"nepotrivite"??? Întreb și eu pentru un prieten???!!!!

      Ștergere
  2. Nivelul e slab in Liga A si asta de la an la an.
    Blejoiul,o echipă frumoasa,dupa chipul si asemănarea antrenorului.Desi au cea mai bună situatie financiara se chinuie cu Urlatiul,le e frica de Brebu si se bucura la un egal cu Banesti.
    Banestiul,mercenari care își fac bine treaba si joaca un fotbal frumos.Nu vor si nici nu pot mai mult de locul 2.
    Mai avem Plopeniul care sunt o echipă interesantă.
    Restul vai mama lor.
    Putem să vb si de breaza unde se plătesc salarii si de 1000 ron si cu toate astea nici nu-i vezi in clasament. 2 antrenori,director,Ce sa mai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai vreo problema cu tricolorul d-l N

      Ștergere
    2. Peseseii de la tricolorul, lăsați internetul și apucati-va de fotbal. Nu vedeți că aveți cu un punct mai mult ca gargarita.

      Ștergere
  3. "celebrul" paul mainea unde o avea următoarea etapa în deplasare ??? Aoleuuuu la taranusii aia de la Brebu!?! Pronosticuri???

    RăspundețiȘtergere
  4. Vor veni "blindati" la voi:arbitru "de casă", gen Mamulos junior +un observator "deștept", ceva de genul Popescu Cătălin sau oricare fost arbitru din gașca "lui Biziniche!!!! Sa te ții apoi!!! Ce meci va fi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am "ghicit" decât Observatorul!!!!

      Ștergere
    2. Cum se face la AJF PRAHOVA, nu se face în alta parte decât dacă ai un interes ascuns!!!! Același Observator de la meciul din etapa trecuta Blejoi-Bănești este delegat acum la Brebu. Oare nu mai sunt alți Observatori capabili de liga a2a sau a3a să fie delegați??? S-văzut anul trecut "Valoarea" echipei din Blejoi la barajul de promovare în liga a3a!!!! Lăsați-i și pe alții sa-și încerce norocul!!!

      Ștergere
  5. Vor veni "blindati" la voi:arbitru "de casă", gen Mamulos junior +un observator "deștept", ceva de genul Popescu Cătălin sau oricare fost arbitru din gașca "lui Biziniche!!!! Sa te ții apoi!!! Ce meci va fi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vor veni "blindati" la voi:arbitru "de casă", gen Mamulos junior +un observator "deștept", ceva de genul Popescu Cătălin sau oricare fost arbitru din gașca "lui Biziniche!!!! Sa te ții apoi!!! Ce meci va fi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nea Paule, de frumos ce te porți cu lumea, d-aia te "iubește" toată lumea. Sunteți prea aroganți pentru nimic.

    RăspundețiȘtergere