luni, 6 mai 2019

Cupa României, faza județeană, sferturi. Avancronici și delegări

Pe fondul unui scandal uriaș din interiorul arbitrajului prahovean (asupra căruia vom reveni în zilele următoare), la mijlocul acestei săptămâni sunt programate partidele din sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană. Programul, scurte avancronici și delegările - campinatv.ro/sport.

4 comentarii:

  1. Cum să nu apară probleme în cadrul AJF PRAHOVA când TOTUL se desfășoară "haotic" la "bunul plac" al lui Crângașu și acoliților săi???? Când pentru ei nu exista ROAF, REGULAMENT DISCIPLINAR??! !!! De exemplu la începutul lunii aprilie 2019, tot la un meci în care a fost implicata Viitorul Iordacheanu, condus de același Petre Marius, jucătorul (care ieri l-a busculat și lovit pe arbitru la jocul de la Berceni) a fost suspendat de Comisia de disciplina AJFPRAHOVA cu 6(șase) etape de suspendare!!!! DAR STUPOARE:DUPA 12ZILE DE LA SUSPENDARE APARE ÎN LICENȚĂ BATAUSULUI (SCRIS CU NEGRU, DAR FĂRĂ NICI O SEMNĂTURA) CA ESTE BUN DE JOC!!!! ?? ?? Ca sa aflam ca "marele" președinte al AJFPRAHOVA afirma ca echipa în cauza "A PLĂTIT AMENDA"! !!! CE AMENDA PREVEDE REGULAMENTUL DISCIPLINAR OARE?? NICIUNA!! !! SANCȚIUNEA DATA INIȚIAL A FOST ORICUM DESTUL DE MICA, DAR NICI ASA NU A FOST LĂSATĂ DEOARECE CELOR DE LA AJF PRAHOVA LEVTREBUIESC DOAR BANI.. ... Desigur este de re
    marcata și atitudine celor din CJA PRAHOVA, care, deși știau ce s-întâmplat la jocul din începutul lui aprilie, l-au delegat, expunându-l, tot pe Petre Marius!!!! Vinovat este și acest arbitru(f. slab și tare îngâmfat, plin de el) care deși știa bine pe cine va arbitra, nu a catadicsit să-i atenționeze pe cei care l-au delegat!!!! Și iată unde se ajunge efectiv din modul total necorespunzător în care este condus AJF PRAHOVA, spre "cinstea și onoarea" marelui conducător!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Dragnea(Silviu Crângașu) când va fi următorul congres al AJF-ului?

    RăspundețiȘtergere
  3. Il capo di tutti capi(Silviu Crângașu) s a prezentat la Mircea Sandu cu tabloul ,oare noul președinte (șef al mafiei )al Fotbalului Românesc îl va primi ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Vinovati sunt toti.Cei care au redus suspendarea,Imparatul Deaconu ca habar nu are de delegari si da de multe ori arbitri la 2 etape la aceeasi echipa sau chiar consecutiv, dar si arbitrul ca nu a anuntat sa-l schimbe de la joc

    RăspundețiȘtergere