sâmbătă, 4 mai 2019

Juniori A, campionatul județean, etapa a 14-a. Rezultate și clasament

Avântul Măneciu - ACS Băicoi 0-5
Unirea Urlați - CS Cornu 6-1
AFC Brebu - CS Mănești Coada Izvorului 2-2
Petrolistul Boldești - FC Bănești 1-1
Teleajen Văleni a stat.
Clasament
1. FC Bănești 30 puncte
2. Unirea Urlați 29
3. ACS Băicoi 28
4. CS Mănești Coada Izvorului 23
5. CS Cornu 13
6. Petrolistul Boldești 13
7. Teleajen Văleni 8
8. Avântul Măneciu 8
9. AFC Brebu 5

21 de comentarii:

  1. 9 echipe intr-o serie de juniori A!Viitorul fotbalului prahovean este asigurat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt Academia de fotbal Cornu, o întrebare, juniorii A, tot de cel mai bun antrenor din lume ,este pregătită? El face fotbal fara bani, îl doare capul de toata lumea, iar ei retrag juniorii de pe teren, că le da lumea prea multe. Așteptăm o explicație de la tine , cap luminat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi că la juniori C vă luptati pentru locul 13 :))

      Ștergere
    2. Costicuta, Costicuta, Capul ala luminat te-a luat pe langa el cand aveai stomacul lipit de sira spinarii de atata foame. Pe carca lui ai fost in Palestina, la Cornu... Anonim ai fost, esti si vei fii.

      Ștergere
    3. In afara de faptul ca esti pe langa ( ca nu Costicuta b... reta.... ce esti. are acest dialog cu tine ) azi ne-ai spart

      Ștergere
    4. Asa e, el e în divizia a doua iar tu tot anonim ești Costică. (comentariul de mai sus îmi aparține nu este al lui Dinu)

      Ștergere
    5. Yoomanga, care comentariu e al tău și care e al Lui? De unde știi tu, cine pe cine a ajutat? Anonim sau nu, Costicuta are ,ca jucator peste 400 de meciuri la liga 2 și a jucat puțin și în prima ligă. Iar ca antrenor are 12 sezoane la liga 3 ca principal sau secund, o promovare în liga 3 și doua promovări, ca antrenor secund în liga 2.Că a avut stomacul lipit de șira spinării, de foame, iartă -l, așa e el, mai slăbuț. Acum, e anonim, dar s-a mai îngrășat puțin. Cât despre cel pe care îl lauzi atât, să fie sănătos, să ajungă unde își dorește, pe Costicuța nu îl interesează absolut deloc, dar, nu uita când unul pe care îl credea prieten i-a înfipt cuțitul în spate.

      Ștergere
    6. El nu a comentat aici, nu mai comentează de ceva timp (și știu ce zic). Și mai știu și cine pe cine a ajutat. În rest, sănătate și numai bine.

      Ștergere
    7. Sigur, esti cumva cunfidentul lui ?

      Ștergere
    8. Bravo luminatia ta, ce litera am scris gresit pe a doua sau pe a treia ?

      Ștergere
    9. Intreaba-l pe google cum se scrie corect cuvantul pe care ai vrut sa-l scrii si nu ti-a iesit. Semnele de punctuatie se pun dupa ultima litera niciodata dupa spatiu.

      Ștergere
    10. zi sa mori tu, acum mai nou si domn profesor

      Ștergere
    11. si daca esti baiat "distept" asa cum te dai, daca schimbi niste litere in cuvantul acela, iti cam dai seama ce esti tu

      Ștergere
    12. Ce faci, în loc să te uiti la meci tu postezi sau erati deja in "genunchi" sti tu mai bine

      Ștergere
    13. Eu sunt baiat destept cu scoala facuta pe bune nu circuri de spiru sau alte fabrici de diplome. Habar n-am de ce meci spui. Eu nu sunt Dinu! Intreaba-l pe admin sa-ti spuna cum sta treaba cu IP-urile sa vezi de unde postez eu si unde e Dinu.

      Ștergere
    14. PE CARE AI FACUT-O ?

      Ștergere
  3. Cupa satelor!🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  4. 9 echipe... Puține... dar ce e mai grav e ca una sau unele, dar de una știu eu, joaca și cu jucători pe fals. Și nu numai pe fals dar sunt pe fals și sunt și depășiți ca vârstă. Asta chiar nu o înțeleg sa bagi pe fals și sa mai aibă și peste 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere