duminică, 9 iunie 2019

Liga A, etapa 30-a, ultima. Rezultatele partidelor de duminică - CS Blejoi se impune la Plopeni, dar pierde un om pentru baraj

Ultimele jocuri ale campionatului s-au încheiat în urmă cu puține minute. În reeditarea finalei, la Plopeni, blejoienii s-au impus, dar au pierdut un jucător, pe care nu-l vor putea folosi la barajul de promovare, după ce acesta a fost eliminat la Plopeni de arbitrul Moroiță. Rezultatele complete și clasamentul final - campinatv.ro/sport.

10 comentarii:

  1. Cum e la Cornu? Mai este Dinu pe acolo? Sau e la liga a doua, la Buzău?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corneliu Coposu9 iunie 2019 la 16:39

      Ce vă mai roade invidia! Voi, tot anonimi? Măcar să faceți și voi pentru localitatea voastra ce a făcut el la Cornu.

      Ștergere
    2. si tu ce ti se pare ca esti?

      Ștergere
    3. Și cam ce a făcut el la Cornu? În 3 sau 4 ani la Cornu, câți jucători (copii)corneni a promovat la echipa de seniori? Câți copii corneni sunt la grupele de juniori? Ce lasă în urmă? Locul 2 sau 3, nu se premiază! Timp de un an și -a bătut joc de acest club. I-a cazat la hotel pe unii dintre băieți ca să îi slugareasca, să facă treaba pe care trebuia să o facă el la stadion. Iar el era la Buzău, în loc să fie la serviciu. El își lua banii și de la Cornu și de la Buzău și băieții făceau foamea.Dar, știți proverbul :"Cine aleargă după doi iepuri. .."

      Ștergere
    4. De ce nu ai avut curajul să spui asta când te slugarea? Acum, după razboi, mulți viteji se arată!

      Ștergere
    5. Curaj sau nu, astea sunt realitățile .Dacă nu este așa, poți să îți spui și tu părerea despre mărețele realizări ale lui, la Cornu.

      Ștergere
    6. Eu stiam ca e antrenor....nu îngrijitor.

      Ștergere
  2. D-le administrator...cornu este pe locul 3 și boldesti pe locul 4..ptr ca se iau meciurile directe și după golaverajul.. Si in meciurile directe cornu este peste boldesti.. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! Să treci pe la AJF să îți ridici premiul și medaliile!

      Ștergere
  3. SI Banesti -Urleta pe ce loc este????????

    RăspundețiȘtergere