duminică, 20 octombrie 2019

Câmpina a găzduit campionatul județean de minihandbal feminin

Câmpina își face loc cu timiditate pe harta handbalului, unul dintre evenimentele dedicate acestui deziderat fiind și organizarea în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a Campionatului județean de minihandbal feminin.
Competiția a avut loc duminică dimineață și s-a desfășurat în organizarea Asociației Județene de Handbal Prahova, a Consiliului Județean Prahova, a Primăriei și Consiliului Local Câmpina și a CS Câmpina. Sala a fost mai mereu plină, iar pe suprafața de joc au intrat cele mai tinere jucătoare prahovene, aspirante la gloria Cristinei Neagu sau a altor nume celebre din handbalul feminin de astăzi.
La competiție au participat echipe reprezentând cluburile: CSO Actic Plopeni, ACS Junior Ploiești, CSS Ploiești, ACS Olimpic Mizil, CSM Ploiești, CSO Breaza, ACS Nona Academy Ploiești, CS Brazi, HC Junior Buzău și CS Câmpina, grupă condusă de profesorul Vasile Daniel. Arbitrii care au oficiat la acest turneu au fost Diana Bîră, Luiza Toader, Alexandru Carp, Andrei Sandu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu