joi, 31 octombrie 2019

Două medalii de bronz pentru sportivii de la ACS Kokki la Europeanul de karate wadokai de la Budapesta

În perioada 4-6 octombrie 2019, doi sportivi ai Clubului Sportiv ”KOKKI” din Cornu au participat, alături de lotul de karate al României de stil Wado-Ryu, la cea de-a 46-a ediție a Campionatului European de Karate Wadokai ce a avut loc la Budapesta, în Ungaria. La această competiție au participat peste 500 de competitori din 12 țări. Rezultatele au fost mulțumitoare, astfel: Munteanu Tudor – locul 3 la proba kumite individual, categoria cadeți, -63kg și Munteanu Matei – locul 3 la proba kata echipe, categoria minicadeți.
”Anul acesta, față de edițiile precedente, am avut o reprezentare mai slabă cantitativ, nu și calitativ. Acest lucru se explică prin plecarea câtorva sportivi în alte țări, alături de familiile lor, admiterea la liceu care reprezintă încă un obstacol în continuarea practicării sportului și accederea spre sportul de performanță. Cu toate acestea cei doi sportivi s-au descurcat excelent, chiar dacă și pentru ei anul acesta a fost unul de cumpănă, Matei suferind o operație de apendicită în luna aprilie, iar Andrei trecând prin emoțiile examenului de capacitate”, explică președintele și antrenorul de karate al ACS KOKKI, Flavian Grădeanu.
                   
Participarea la această competiție a fost susținută de oameni care îndrăgesc sportul și care cred în potențialul acestor tineri. De aceea, ACS Kokki mulțumește domnilor directori Michael Ammann și Nicolae Ionescu de la compania Swisscaps Romania SRL, domnului Ștefan Cârciu de la firma Liderfan Electric SRL și doamnei Loredana Mirbauer de la Fundația Sfântul Ioan Gură de Aur din București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu