sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Liga A, etapa a 15-a, rezultatele partidelor de sâmbătă după-amiază. Incidente și joc întrerupt la Negoiești

Cele patru jocuri de sâmbătă după-amiază din etapa a 15-a a Ligii A au adus multe goluri, dar și incidente care au dus la întreruperea definitivă a jocului de la Negoiești, cu puțin timp înainte de pauză. Rezultatele și clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.
Ultimele jocuri ale acestei ultime etape a turului au loc duminică dimineață.


11 comentarii:

  1. Nu este posibil ca la câte incidente au avut loc la Negoiesti să nu se ia masuri.drastice!!! Sa vedem.acum,cu arbitrii AGRESATI de capitanul echipei gazdă in prezența șefului comisiei de disciplină a AJF PRAHOVA ce măsuri se vor.lua!!! Până cand le va mai permite AJF Prahova celor din Negoiesti să organizeze meciuri cu vestiarele jucatorilor și ale arbitrilor de-a valma,astfel încât ORICINE POATE PATRUNDE NESTINGHERIT DE COLO PÂNĂ COLO!!!! Astazi noroc că au venit mascatii,că altfel era JALEEEEE!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara. Am vazut astazi la Breaza un meci spectaculos, cu un teren jalnic, dar pe care in acest meci s-a desfasurat si a existat cvasipermanent o singura echipa (pana la urma ambele grupari au jucat pe acelasi teren). Brezenii mult mai ambitiosi, bataiosi, ajutati si de terenul rau si de greselile defensive uriase, copilaresti ale unor fotbalisti cu experienta (Dumitrescu - probabil si din pricina faptului ca rolul de fundas dreapta nu ii este propice) precum si de Nae sau Nicolae Horia aflati intr-o zi complet nefasta la fel ca si majoritatea colegilor lor, incapabili sa lege pase de 2 metri. Am remarcat cu un joc foarte bun nr. 3 de la Breaza, nr. 10 precum si veteranul Marius Visan. As fi curios cum ar fi stat situatia pe o suprafata de joc ce s-ar fi prezentat in conditii bune. In orice caz, felicitari jucatorilor gazda, o victorie cu 5-1 nu poate fi ignorata sau pusa la indoiala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuia sa se intimple odata pai la ei acasa nu cistiga chiar nimeni de frica Scarlatilor sa vedem ce sanctiune le dai Domnule Cringasu

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuia sa se intimple odata pai la ei acasa nu cistiga chiar nimeni de frica Scarlatilor sa vedem ce sanctiune le dai Domnule Cringasu

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie îmi pare rău că acest individ Scarlat nu a bătut pana acum și vreun observator. Eu de mult atrag atenția despre astfel de indivizi care nu au ce cauta pe terenul de sport. Trebuia sa fi bătut și vreun observator ca e și vina lor ca da drept de joc unora ca el

    RăspundețiȘtergere
  6. Am arbitrat la Negoiesti si Popesti...e cam aceiasi situatie...presiune la greu pe arbitri...ti-e teama sa arbitrezi aceste doua echipe...iar politia de acolo cand vine se uita ca la film...n-au nici o treaba...iar spectatorii spun ca d.lui Lazar care e seful clubului e frica sa vina la jocuri...ii tremura pantalonii pe dansul de frica Scarlatilor...deci vina in principal cred ca apartine conducerii clubului care tolereaza pe acesti oameni in jurul echipelor...iar primaria de ce le mai asigura finantare ? mare pacat de ce baze sportive sunt la Brazi...clar acolo trebuie un conducator cu mana de fier...ce ziceti d.le Primar ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu as scoate din campionat echipa și cu asta basta.... Trebuie odată și odată dat exemplu sa se term cu chestiile astea. Ca și dacă îl suspenda comisia 10 meciuri ce?? Face recurs, rămân 5 meciuri și iar de la capăt. Ce cauta acest individ pe prima scena fotbalistica județeană??? Eu nu contest talentul sau ceea ce face pe plan sportiv în teren... Dar una e una, alta e alta... Asa ca domnilor de la ajf faceți curățenie mai repede. Eu nu cred ca vreo echipa de liga a 4 a și l-ar dori în teren pe acest Scarlat. Poate doar o echipa ce cauta scandal și nu rezultate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce talent sa aiba sumo ala ca a dat si el 5 goluri stand in gura portii ca altfel isi vomita plamanii in min 50...

      Ștergere
  8. Am fost si eu observator prin zona si n-as zice ca lucrurile stau asa rau. sunt si oameni ok pe acolo, numai ca e o aberatie ca din bani publici sa intreti atatea echipe si de aici porneste haosul de acolo. fiecare face cam ce vrea cata vreme nu scoate bani din propriul lor buzunar. am auzit chiar din gura unui antrenor ''are primaria bani''. cata vreme se va gandi asa, iar autoritatile tolereaza o asemenea abordare, sa nu ne mire intamplari precum cea de la Negoiesti. subsriu ca trebuie data militaria jos din pod acolo. repet cat la mijloc sunt banii cetatenilor. dar faptul ca la Brazi sunt asemenea baze sportive indiscutabil cele mai aranjate pentru nivel judetean constituie o bila alba pentru autoritati. dar ca la nivel de club nu exista un MM Stoica, respectand proportiile de rigoare, e un adevar dureros. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Să nu mai dăm in domnul primar că nu stiu citi primari mai ajută sportul ca el .Si nu vorbim numai de fotbal si in general de sport De bazele sportive si săli de sport ce să mai vorbim nota 10!

    RăspundețiȘtergere