sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Superliga B. Olimpia Cireșanu - Triumf Poiana Câmpina 1-1

Echipa Triumf Poiana Câmpina a avut în această după-amiază una dintre cele mai lungi deplasări din acest campionat, la Cireșanu, localitate aflată la peste 80 km de Poiana Câmpina, un sat al comunei Baba Ana, aflată dincolo de Mizil.
Poienarii au jucat bine, au avut perioade bune de dominare a jocului, dar gazdele au deschis scorul, însă Burchi a egalat aproape imediat. Apoi, cu un joc de posesie foarte bun și cu multe pase, poieanrii au ratat de trei ori incredibil, în situații de ”unu la unu” cu portarul advers, prin Nica, D. Marin și Dasa și, așa cum se întâmplă adesea în fotbal, ocaziile se puteau răzbuna, pentru că în minutul 85 agzdele au benficiat de un penalty, pe care Stoica l-a apărat. Un rezultat echitabil, dar gazdele afirmau la finalul jocului că elevii lui Vali Bunea au fost cea mai bună echipă care a venit în acest sezon la Cireșanu.
Antrenorii Valentin Bunea și Alin Postolache au trimis în teren pe: Stoica - L. Ion, Baltag, Burchi, Ilina, Bunea, O. Stere, R. Stere, Dasa, Nica, D. Marin. Au mai jucat: G. Mihai, Fl. Gheorghe, Vintilă.
Etapa viitoare, ultima a turului, duminică, 1 decembrie, de la ora 11.00, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe stadioinul ”Fortuna” din Poiana Câmpina formația AS Starchiojd.

3 comentarii:

  1. La Câmpina nu s-au prezentat,, la alt meci au rămas în 6 oameni la 4-0 apoi azi iar neprezentare la tomsani! Cat mai permite ajf-ul acestei echipe pana o scoate din competiție? Dar alta echipa din județ nu se gasea? Doar din Dâmbovița găsesc?

    RăspundețiȘtergere
  2. La Câmpina nu s-au prezentat,, la alt meci au rămas în 6 oameni la 4-0 apoi azi iar neprezentare la tomsani! Cat mai permite ajf-ul acestei echipe pana o scoate din competiție? Dar alta echipa din județ nu se gasea? Doar din Dâmbovița găsesc?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu înțeleg cum se poate spune de Poiana Campina cea mai buna echipa din Superligă..sa fim sinceri..e o echipa jalnica,doar 3-4 jucatori știu fotbal,restul ..jalnici

    RăspundețiȘtergere