duminică, 22 iunie 2014

Astra II Giurgiu a câştigat barajul pentru Liga a 3-a!

În această după-amiază, la Sf. Gheorghe, în barajul pentru Liga a 3-a, câştigătoarea campionatului judeţului Prahova, Astra II Giurgiu, a învins câştigătoarea campionatului judeţului Dâmboviţa, FC Aninoasa, cu scorul de 2-1.
Dincolo de această promovare, una dintre formaţiile care beneficiază direct de
promovarea formaţiei Astra II Giurgiu este CS Cornu, care astfel nu retrogradează din eşalonul de elită al fotbalului prahovean.

14 comentarii:

  1. Mara.. Ai avut morcovul cu tot cu iepure...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai tu treaba lui Mara, vorbeste ma de performanta Astrei...legat de morcov, cred ca usor, usor, trebuie sa te joci cu el:))) Cornu e in liga A, si cat de curind o sa te joci si cu calutul, prietenii stiu de ce!!!!!

      Ștergere
  2. Felicitari si bafta mai departe,va fi mult mai greu de aici inainte,inca o data FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  3. GALERIE FOTO. Speranţe ruinate pentru FC Aninoasa. Jucătorii lui Gâlmencea au cedat fizic. Astra Ciorani merge în Liga a 3-a.
    "Atât s-a putut!" Au răsunat multe voci după confruntarea dintre FC Aninoasa şi Astra 2 Ciorani, câştigată de prahoveni cu scorul de 2-1.

    Campioana judeţului vecin a deschis scorul după numai un minut şi jumătate, prin Bărăgan, din lovitură liberă. Un gol uşor! Astfel, partida a început din start cu un avantaj pentru Astra. Moţoi a reuşit însă să restabilească egalitatea în minutul 9, cu un şut frumos de la aproape 30 de metri. Prahovenii au avut ceva mai multă posesie, practicând un joc organizat, în timp ce dâmboviţenii s-au axat pe mingii lungi către Moţoi şi Mirel Matei, cei doi atacanţi care pot oricând să facă diferenţa. La scorul de 1-1, Moţoi a ratat o ocazie monomentală, din poziţie de unu la unu cu goalkeeper-ul Căpăţână. A ridicat mingea peste acesta, însă nu a nimerit spaţiul porţii. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, cu speranţe de mai bine în actul secund. După pauză, în minutul 58, gruparea prahoveană a preluat din nou avantajul pe tabela de marcaj, graţie aceluiaşi Bărăgan. Un gol venit tot din lovitură liberă, parcă tras la indigo! De altfel, fazele fixe au fost punctele forte ale grupării prahovene. Moţoi şi Mirel Matei au încercat să străpungă în mai multe rânduri defensiva formaţiei lui Aristan, la fel şi Rusu, iar Bogdan Matei s-a bătut eroic pentru balon la mijlocul terenului. Chiar dacă în unele momente s-au dovedit bătăioşi până peste măsură, elevii lui Remus Gâlmencea nu au mai găsit resursele necesare pentru înscrierea unui nou gol, cedând fizic în ultimele 20 de minute ale jocului, când cel puţin trei jucători au acuzat crampe musculare. În minutul 70, Pahonţu a comis-o grav! A fost eliminat după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben, lăsându-şi echipa să se descurce în zece oameni. Cu un om în minus şi epuizaţi fizic, dâmboviţenii nu au mai putut face nimic pentru a schimba soarta partidei. Păcat! Ar fi fost atât de frumos să avem încă o echipă la nivelul Ligii a 3-a.

    FC Aninoasa: I. Nicolae - V.Nicolae, Pahonţu, Neagu, Albu, I. Maican, Rusu, B. Matei, Diţă, Moţoi, M. Matei. Au mai jucat: Gae, D. Matei şi A. Maican.

    Astra 2 Ciorani: Căpăţână - Catană, Neagu, Zegheru, Bărăgan, Petculescu, Butufei, Munteanu, Petrescu, Ciobanu, Iordache. Au mai jucat: Aristan şi Chişi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce meci ati fost, primul gol Ciobanu si al doilea Baragan, iar a doua repriza a fost la discretia echipei astra care putea sa mai inscrie de cel putin patru ori.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. conducerea asta de la cornu poate acum da si ei banii la jucatori ca tot au ramas in liga A! ar trb sa le multumiti echipei astra ca v'a mai dat o sansa sa mai jucati si la anul tot in liga asta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Jucatori ca jucatori,dar antrenor ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Astra Ciorani !!! Bebeto-Breaza

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim Bebeto-Breaza. Si noi va dorim mult succes in editia urmatoare de campionat. Suntem alaturi de voi. Conducerea Astar Ciorani.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicit ambele echipe care si-au disputat cu ardoare promovarea in Liga a III-a .A castigat echipa mai buna, Astra Ciorani care merita aceasta victorie cu 2-1 in fata campioanei jud. Dambovita,FC Aninoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari jucatorilor,stafului tehnic(Aristan) primarului Voicu care impreuna cu Ion Mihai au facut efortuti foarte mari pentru aceasta performanta.Le doresc multa bafta si sper sa nu se opreasca aici cu acest frumos proiect. Vali Negoita

    RăspundețiȘtergere
  11. Macar dvs. Ca ziarist prahovean ar fi trebuit sa stiti ca pe portarul Astrei II il cheama Catana..nu Capatana...dar cand dati copy-paste la articolele din ziarele Db...e greu sa sesizati erorile acceptabile facute de ei. .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca va referiti la mine, nu? Eu daca reproduceam un articol din alt zoar, citam sursa si o faceam in cadrul articolului, nu ca si un comentariu... Asta pentru eventualele neclaritati!

      Ștergere