luni, 30 iunie 2014

Eusebiu Tudor este noul antrenor al echipei Fortuna Poiana Câmpina

După ce a încheiat en-fanfare sezonul 2013-2014 izbutind promovarea în Liga a 2-a, Fortuna Poiana Câmpina s-a orientat spre un alt antrenor principal, înţelegându-se deja cu Eusebiu Tudor (foto), cel care de altfel a fost prezent la mai multe meciuri ale Fortunei în primăvara acestui an.
Fostului antrenor Florin Stăncioiu, al cărui contract a încetat pe 30 iunie, i s-a propus un alt post în organigrama clubului, tehnicianul originar din Breaza urmând a da un răspuns în zilele următoare.
Eusebiu Tudor, care mâine, maţi, 1 iulie, împlineşte 40 de ani, a antrenat ultima oară în Arabia Saudită, acolo unde mulţi tehnicieni români sunt bine văzuţi. Pe  plan intern a antrenat formaţii precum Sportul Studenţesc şi Chindia Târgovişte.
Ca jucător, Eusebiu Tudor a adunat 108 meciuri (11 goluri) în Divizia B şi 71 meciuri (3 goluri) în primul eşalon. A debutat pe prima scenă a fotbalului românesc pe 24 iulie 1999 la meciul Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti 5-1, iar cele 71 prezenţe le-a strâns în tricourile formaţiilor Petrolul Ploieşti (62, între 1999 şi 2002) şi Oţelul Galaţi (9 prezenţe, în sezonul 2003-2004).

2 comentarii:

  1. E.Tudor....Ii vom primi cu scepticism..Asta deoarece s-a tot vehiculat prin presa ca Stancioiu nu a gestionat bine echipele de 'B'(dar nu avut echipe de 'B')...Sa nu se uite faptul ca a condus Poiana in 'B' si nu a retrogradat...Va fi un an mai greu ,poate mai greu decat in 'C', si daca o sa schimbati iar antrenorii precis o sa revenim in liga3...Tot va lauda ziaristi cu greutate ca sunteti inconjurati de oameni cu calitate ,dar repet parca semanati cu cei de anul trecut....Si Liga 3 e tot mai aroape!!!!Tot mai aproape!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Schimbati antrenorii ca pe sosete...nu e normal!intr-o tara cu gandire sanatoasa,d-lui Stancioiu,i se prelungea automat contractul pt meritele obtinute!experimentati pe pielea voastra...

    RăspundețiȘtergere