luni, 9 iunie 2014

Observatorii partidelor din returul "Ligii lu' Lică"

Aşa cum la finalul turului ediţiei 2013-2014 a "Ligii lu' Lică" v-am prezentat un top al observatorilor delegaţi la meciurile din primul eşalon judeţean, acum a venit rândul acestei statistici pentru retur. Au fost 36 de observatori folosiţi, astfel:
Marian Deaconu (foto) - 16 meciuri 
Tudor Negoiţă, Constantin Safta - 11
Vasile Radu - 10 
Traian Notaru, Mihail Ionescu - 9 
Marian Popa - 8 
Ion Andreoiu, Iulian Ilaşi, Stelian Achimescu - 7 
Pavel Roşală, Decu Crângaşu - 6 
Viorel Badea, Răzvan Dincuţă, Mihai Ion - 5 
Constantin Miclea, Constantin Panait, Viorel Băltăţeanu - 3 
Florinaş Piciu, Constantin Ciocoiu, Constantin Dumitrache - 2 
Constantin Dobre, Constantin Niţă, Costin Firică, Virgil Dridea, Mitu Roşu, Răzvan Frăţilă, Constantin Şerban, Ştefan Ştefan, Constantin Chirilă, Ion Voinea, Cincinat Aurelian, Anton Cosma, Nicolae Nuţă, Petre Butufei, Vasile Tabără - 1
Mâine voi prezenta statistica delegării observatorilor pentru întreaga ediţie a campionatului. 

Un comentariu:

  1. Conduce detașat la delegări gașca don Lică. Rușine, rușine, rușine, rușine dar mai ales nesimțire și bătaie de joc la adresa celorlalți observatori. Don Lică nu apare pe acest tabel dar știți de ce? Se aude că el ia barem de suprevizor și uneori nici nu se duce la meciuri. De asemenea sunt curios cât ia salariu de la AJF, că se aude că și-ar fi tras un salariu de 3.000 lei. Dacă este așa, boierie pe don Lică pe banii echipelor, iar lor le dă niște mingi care după ce sunt folosite la un joc, nu mai sunt bune.

    RăspundețiȘtergere