sâmbătă, 28 iunie 2014

Liga a 2-a va începe pe 30 august

După Adunarea generală a FRF de astăzi a avut loc şi o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, în cadrul căreia s-au adoptat o serie de hotărâri legate de activitatea în viitoarea ediţie a Ligii a 2-a, care ne interesează direct după promovarea echipei Fortuna Poiana Câmpina în acest eşalon.
De altfel, prezent la această şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, preşedintele Fortunei, Virgil Munteanu (foto), ne-a precizat care au fost hotărârile luate pentru eşalonul secund: "S-a stabilit ca dată certă pentru începerea noi ediţii de campionat a Ligii a 2-a data de
30 august şi s-a mai stabilit că va promova prima clasată din fiecare serie şi vor retrograda ocupantele ultimelor 5 locuri din fiecare serie. De asemenea, s-a aprobat propunerea ca fiecare echipă din Liga a 2-a să aibă pe întreaga durată a partidelor pe teren doi jucători sub 21 de ani. În ceea ce priveşte echipa noastră, pregătirile se vor relua pe 7 iulie, dată până la care sperăm să putem avea conturate principalele noutăţi pe care ni le dorim în lot".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu