miercuri, 17 septembrie 2014

Fortuna - Dinamo se joacă miercuri, în nocturnă!

Partida din "16"-imile de finală ale Cupei României dintre Fortuna Poiana Câmpina şi Dinamo Bucureşti se va juca miercuri, 24 septembrie, de la ora 20.30, la dorinţa televiziunii care deţine drepturile de transmisie pentru această competiţie. Din punct de vedere al locului desfăşurării acestui meci, singura certitudine este că nu se poate juca pe arena "Fortuna" din Poiana Câmpina. Oficialul clubului Fortuna, Hacic Garabet, ne-a precizat cum stau lucrurile la acest moment în privinţa locului de desfăşurare al partidei:
"Am fost înştiinţaţi de aseară că televiziunea care deţine drepturile de transmitere a partidelor din Cupa României doreşte difuzarea meciului nostru, ceea ce din punct de vedere sportiv ne onorează, deoarece înseamnă că echipa noastră prezintă interes. Din punct de vedere organizatoric, însă, întâmpinăm o serie de dificultăţi. Conform regulamentului, ar trebui să jucăm într-o localitate apropiată unde există teren cu nocturnă. Prima noastră opţiune a fost Ploieştiul, dar la arena "Astra", instalaţia de nocturnă nu mai corespunde din punct de vedere al numărului de lucşi, care trebuie asiguraţi pentru desfăşurarea şi transmiterea unei partide. Ne-am orientat spre arena "Ilie Oană", unde în momentul de faţă discutăm condiţiile destul de împovărătoare. Eu am mai propus ca variante şi unul dintre terenurile de la bazele de la Mogoşoaia sau Buftea, iar în cel mai rău caz Braşovul, dar oricare dintre aceste soluţii nu este în favoarea spectatorilor noştri obişnuiţi ai meciurilor din campionat. În cursul acestei zile sper să ajungem la o soluţie, pe care s-o comunicăm FRF".

10 comentarii:

  1. Care este televiziunea care va transmite meciul?

    RăspundețiȘtergere
  2. veti juca pe dinamo si se va termina asa cum trebuie:adica dinamo merge mai departe: um dracu o-ti fi tocmai cu ei numai federatia stie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Antena 1 este detinatoarea drepturilor de televizare a partidelor din Cupa Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rectific, ProTV şi sport.ro transmit partidele din Cupa Romaniei.

      Ștergere
    2. De asemenea, optiunile 5 si 6 apartin Dolce TV.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mai conteză unde se jocă acest meci?! Important este că Fortuna a ajuns aici, iar după părereea mea ar trebui să se joace pe Dinamo, iar cheltuielile să fie suportate de CÂINI! În cest fel Fortuna ar scăpa de o povară, iar jucătorii ar putea demonsta că au valoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa fac cei care se considera dinainte invinsi. Propunerea ta e stupida. O echipa serioasa trebuie sa incerce sa castige indiferent de adversar si sa nu-i creeze adversarului nici un fel de avantaj

      Ștergere