joi, 28 martie 2013

Consiliul Local Câmpina şi-a dat acordul pentru înfiinţarea ACSM

În această seară, în cadrul şedinţei Consiliului Local Câmpina s-a adoptat un proiect privind acordul pentru înfiinţarea Asociaţiei Club Sportiv Municipal Câmpina, la care Consiliul Local este membru fondator alături de echipa de fotbal CSM Câmpina şi clubul de motocros Lido Câmpina. Sunt multe lucruri de spus şi voi reveni în zilele următoare cu un material mai amplu, dar până atunci lansez o temă:
în vara anului trecut, acelaşi Consiliu Local se grăbea să renunţe la a mai fi membru fondator la FC Unirea Câmpina (o inepţie logică, dar... legală şi, mai ales, posibilă). Ce s-a schimbat între timp, de acelaşi Consiliu Local a acceptat să devină membru fondator într-o altă structură sportivă? Atunci, odată cu renunţarea la calitatea de fondator, Consiliul Local a tăiat şi finanţarea Unirii, bătând un prim cui la coşciugul acelui club. Până la urmă, nu au reuşit... Acum, în opinia mea, prin această decizie, Consiliul Local a pus din nou cruce clubului Unirea!
Mai multe detalii, în zilele următoare...

2 comentarii:

  1. E bine ca am auzit insfarsit si de motocros in toata nebunia asta cu fotbalul. Poate e un pas in spijinirea motocrosului campinean care alta data era cunoscut in toata tara.

    Bogdan Diaconu

    RăspundețiȘtergere
  2. oam si eu o intrebare pentru administratorul acestiu blog.in situatia in care totusi nu se va face asa-zisa fuziune intre cele 2 echipe campinene ce se va intampla cu acest acsm?nu cumva se incearca o finantare subtila pt csm din bani publici,ca atunci vreau sa-l vad pe dl fratila cum ar putea da banul public la o echipa cu 2 sponsori?dar poate ma grabesc eu si pun caruta inaintea cailor.in rest numai de bine,face-ti o treaba buna.multumesc.

    RăspundețiȘtergere