duminică, 31 martie 2013

Liga B Prahova. Victoria Bordeni - AS Tufeni 3-3

Formaţia care a iernat în fotoliul de lider al Seriei Vest a Ligii B Prahova nu se regăseşte şi nu a reuşit să învingă nici în această etapă. În deplasarea de la Bordeni, formaţia din Tufeni a început bine jocul, conducând la pauză cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de
Calaver, Ariciu şi Fomenco.
După eliminarea lui Şişu (pentru două "galbene"), gazdele şi-au revenit miraculos şi au reuşit nu numai să reducă din handicap, dar şi să egaleze, spre bucuria celorlalte formaţii cu care AS Tufeni se luptă pentru promovare.
AS Tufeni a jucat cu: T. Ionescu - Calaver, Dinu, Păun, Şişu - Fomenco, Popez, Stamate (Necşoiu), Brebenel - Ariciu, Comnoiu (Stan). Antrenor: Gheorghe Şerban.
La finalul partidei, preşedintele AS Tufeni, Gheorghe Chiotoroiu (foto), ne-a declarat: "După o primă repriză destul de bună, a venit eliminarea lui Şişu şi s-a distrus tot jocul nostru. Am ratat din toate poziţiile, inclusiv cu poarta goală prin Ariciu... Noi am ratat şi ei au înscris! Asta e! trecem printr-o perioadă destul de dificilă, în care parcă băieţilor le lipseşte concentrarea. În cuda tuturor, mergem înainte şi eu am în continuare mare încredere în băieţi că îşi vor reveni şi prin jocul lor vor readuce echipa pe primul loc!"

6 comentarii:

  1. HA HA HA HAI SA FIM SERIOSI NU V-ATI PRINS , ESTE MANA LUI MARA MAI BAIETI PRIN PUTEREA MINTI IA DAT DOUA GALBENE LUI ALA .....

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari echipei din Bordeni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ai dreptate sa feliciti echipa din Bordeni dar sa tii minte ca Tufenii nu se duce nicaieri sa cumpere meciuri. Daca suntem in stare castigam meciurile pe corecte. Dar din pacate in ultimul timp nu prea mai stim sa castigam. Asta e. Va lasam pe voi sa castigati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca sunt din Bordeni si baietii au jucat fara nicio miza din partea altor echipe. Foarte bine ca jucati meciurile numai pe corecte, puteati lejer sa ne bateti dar si la final putea fi 4-3 pt Bordeni.Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnilor este problema dumneavoastra cum menegeriati aceasta echipa dar este pacat ca nu vedeti si nu ascultati pe la colturi ce se discuta referitor la anumiti jucatori pe care ii aveti si nu mai joaca la capacitatea lor comparativ cu jocul din turul de campionat.Aveti doi jucatori in echipa prieteni buni cu un jucator nou venit la Cornu. Deocamdata este deajuns ce v-am spus. Sper sa va dea de gandit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ca s-a trezit totusi unu sa zica una tare. Ma si miram ca niciun comentariu nu pomenea de blat la jucatori sau ca e mana lui Mara. Cine e asta cu postarea la 09:39? Asta era problema la Tufeni, ca nu asculta pe la colturi! Bah nene tu te auzi.

    Bogdan Diaconu

    RăspundețiȘtergere