sâmbătă, 30 martie 2013

Liga B Prahova: Prahova Nedelea - CS Cornu 0-3

În cursa pentru câştigarea Seriei Vest a Ligii B Prahova, CS Cornu a poposit în această după-amiază la Nedelea, acolo unde a dispus clar de formaţia locală, Prahova, cu scorul de 3-0. Marcatorii formaţiei antrenate de Roberto Opatchi au fost Fl. Stoica (16) şi Vane (foto) (36 şi 90). În plus, în minutul 55, R. Burlacu a ratat o lovitură de pedeapsă.
CS Cornu a jucat în formula: D. Şandru - Coman, Basma, G. Radu, Fl. Stoica, Ungureanu, Grigore, Burlacu, Vane, Băjenaru, Gratie (cpt). Au mai jucat: Cârstei, Ghindă, Diaconu, Duţă. Antrenor: Roberto Opatchi.

5 comentarii:

  1. Cei de la Cornu se plang de prestatia arbitrului dar uita ca in prima repriza la 0-0 pe Sandru la iertat de eliminare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ole ole multumim Bordeniule!!!!!!!! Victoria Bordeni As Tufeni 3-3

    RăspundețiȘtergere
  3. da la faza in care i a rupt mana la un jucator de la nedelea in careu,tot la 0-0 ce trebuia sa faca arbitrul?????

    RăspundețiȘtergere
  4. din cauza carcotasilor ca voi au venit cei de la nedelea sa ne ceara 5 milioane ca sa ne dea meciul,vazand ca nu le dam ne au spart capetele,ne au rupt picioarele.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti de ce ? De inganfati ce sunteti. De la inceputul acestui retur va laudati tot timpul. Toti ceilalti sunt victime sigure. O sa vina Varnita la voi si o sa va rupa picioarele alea de vedete.

      Ștergere