vineri, 31 octombrie 2014

3 prahoveni la cursul intensiv pentru arbitri din eşaloanele judeţene

Dacă la cursul din cadrul programului "Tinere talente" în arbitraj pentru Liga a 2-a, Prahova nu este reprezentată de nici un arbitru sau arbitru asistent, în schimb, la cursul similar dedicat arbitrilor din eşaloanele judeţene, vizaţi pentru promovarea în eşalonul al treilea, judeţul nostru este reprezentat de un arbitru (Sergiu Târşoreanu - foto) şi doi arbitri asistenţi (Nicolae Dobre şi Ştefan Dumitrache).
Cei 35 de arbitri şi 35 de arbitri asistenţi sunt convocaţi la Bucureşti în perioada 5-7 noiembrie, urmând a participa la cursuri susţinute de lectorii CCA la sala "Nicolae Doobrin" de la Casa Fotbalului, dar vor susţine şi testele, atât cele fizice, cât şi cele teoretice.

7 comentarii:

  1. Tarsoreanu nu e ala de isi uita cartonasele la vestiar?? Halal conducere, halal arbitru

    RăspundețiȘtergere
  2. Tarsoreanu nu e ala de isi uita cartonasele la vestiar?? Halal conducere, halal arbitru

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest TARSOREANU nu merita promovat ...arbitreaza dupa bunul plac ...are IMUNITATE pe teren ...a fost rugat sa arbitreze corect la meciul dintre Otelul Larisa - Iany Sport,in repriza a doua a uitat ce inseamna Fair-Play !
    Nu intelege ca unii investesc bani,pasiune si timp,ca jucatorii pleaca Duminica de langa familie sa practice fotbal amator...cu maniera lui de arbitraj distruge putin cate putin cea ce a mai ramas din acest sport la nivel de judet!

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai in capul unuia ca DEACONU poate fi gasit acest individ pe numele sau Tarsoreanu ca arbitru de viitor.Nu ai ce sa faci cand "MARELE" DEACONU sta pe un scaun "PREA INALT" pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  5. La adresa acestui arbitru sunt numai acuze şi nemulţumiri, dar dacă el TREBUIE să fie promovat, el va reprezenta judeţul. Aşa se pune problema. Nu pe competenţe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi cred k il dusmaniti?baiatul asta chiar trebuie promovat,el chiar cunoaste fotbal

    RăspundețiȘtergere
  7. Boss ai mare dreptate cunoaste fotbal dar asa e la tara daca echipaa nu e buna da vina pe arbirru ;)

    RăspundețiȘtergere