sâmbătă, 25 octombrie 2014

Liga a 2-a. Fortuna Poiana Câmpina - CS Mioveni 3-1. De ce a fost înlocuit Chipirliu?

"Sunt jucători care pun interesul personal deasupra interesului echipei", a spus antrenorul Fortunei, Aurelian Stamate, la conferinţa de presă de la finalul partidei, după ce cu numai câteva minute înainte, la ieşirea de pe teren, discutase cu Vali Munteanu.
Apoi, noul tehnician al Fortunei a detaliat: "Chipirliu s-a supărat pentru că Vali Munteanu nu l-a lăsat pe el să bată lovitura de pedeapsă. Ambii jucătorii aveau o dedicaţie de făcut, dacă marcau, Chipirliu chiar lui Vali Munteanu a cărui zi de naştere a fost ieri. Eu stabilisem clar că prima opţiune pentru executarea unui penalty o are Vali Munteanu. Chipirliu l-a rugat, pentru că Munteanu înscrisese deja, să-l lase pe el, dar Munteanu nu a acceptat. De aici, Chipirliu s-a supărat şi l-aş fi schimbat mai devreme, dacă aş fi avut mai multe opţiuni pentru atac pe bancă. Un jucător nervos, încărcat cu energie negativă, nu poate da rezultat pe un teren de fotbal şi sper să înţeleagă acest lucru".
Dincolo de toate aceste probleme, trebuie adăugat că până la momentul respectiv, Vali Munteanu, Chipirliu şi Antohi au făcut legea în faţa porţii adverse, raidurile lor dând mari bătăi de cap defensivei echipei antrenate de Claudiu Niculescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu