vineri, 31 octombrie 2014

Fortuna pleacă la Vâlcea cu gândul numai la victorie

După antrenamentul din această dimineaţă şi masa de prânz, lotul formaţiei Fortuna Poiana Câmpina va pleca spre Rm. Vâlcea, acolo unde va întâlni mâine, de la ora 11.00, în ultima etapă a turului sezonului regulat formaţia locală CSM Rm. Vâlcea. Este prima deplasare pentru noul antrenor al Fortunei, Aurelian Stamate, cel care la debutul pe banca tehnică a Fortunei a înregistrat un succes preţios: 3-1 cu CS Mioveni, surpriza Cupei României, echipa care a reuşit să elimine pe Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti.
În deplasarea la Rm. Vâlcea, antrenorul Aurelian Stamate are la dispoziţie întreg lotul, cu excepţia lui Buhuşi, a cărui recuperare după o accidentare nu este încă pe deplin realizată. În schimb, vor putea fi pe teren Bogdan Şandru, Cioinac, Zsiga, Minciună, jucători care au acuzat o serie de probleme medicale.
Fortuna ocupă locul al treilea cu 15 puncte, în vreme ce vâlcenii se află pe locul al şaselea, cu 12 puncte, după ce etapa precedentă au stat.
Conducerea tehnică şi jucătorii Fortunei nu iau în calcul pentru meciul de mâine decât victoria, încercând să profite şi de situaţia mai delicată a clubului gazdă, care a declanşat deja procedurile de insolvenţă, acceptate deja de Tribunalul Vâlcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu