sâmbătă, 5 septembrie 2015

"Liga lu' Lică". CS Cornu - CS Păuleşti 2-3

Meci spectaculos la Cornu, atât pentru că s-au marcat nu mai puţin de 5 goluri, dar şi pentru că au fost răsturnări spectaculoase de scor. Astfel, după ce gazdele a condus cu 1-0 şi 2-1, în prelungirile jocului au pierdut cu 3-2. Un meci disputat, în care s-a mai înregistrat şi un autogol, dar în care şi ambii antrenori au fost trimişi în tribună de arbitrul Doralin Bârziloiu. Gavrilă a fost cel care a deschis scorul pentru gazde, tot un jucător al cornenilor aducând egalarea, Oae trimiţând o mingea în propria poartă. Până în pauză, Şovăială (foto) i-a readus pe elevii lui Mihai Dinu în avantaj. Apoi, Ciobanu a restabilit din nou egalitate, pentru ca în minutele de prelungiri, în urma unei greşeli personale în defensiva gazdelor, Marius Mihai să direcţioneze toate cele trei puncte în contul păuleştenilor. Cornenii încă nu au cunoscut victoria pe teren propriu în acest sezon, paradoxal, ambele lor succese venind după victorii în deplasare.
CS Cornu a jucat în formula: Diaconu - Iacob, Pârvan, Gheorghe, Mustafa, Dragnea, Zamfir, Kaiode, Gavrilă, Oae, Şovăială. Au mai jucat: Codreanu, Jinga, Valică şi Olariu.
La finalul partidei, antrenorul formaţiei CS Cornu, Mihai Dinu, a declarat: "A fost un joc bun, păcat că nu am obţinut un rezultat pe măsură, pentru că eu cred că am fi meritat ai mult la ceea ce am jucat astăzi. Prima repriză am controlat-o, iar după pauză a urmat o perioadă de cădere fizică, poate şi pe fond de oboseală, poate şi de lipsă de pregătire fizică la unii jucători, a venit o greşeală personală şi aşa am rămas fără victorie pe teren propriu în acest sezon".

5 comentarii:

  1. Esti foarte prost informat. Scorul a fost deschis prin autogolul jucatorului Oae de la cs paulesti, Ciobanu a restabilit egalitatea, apoi Sovaiala a facut 2.1 . In repriza a 2-a a egalat Pripu, iar in final Marius Mihai a adus victoria paulestenilor. Daca tot faci un articol, fa-l corect pana la capat sau schimba sursa de informare ca s-a uitat la alt meci. O zi buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene da replay si poate înțelegi ceva....

      Ștergere
    2. De replay ai tu nevoie, fiindca ai vazut alt meci.Consulta raportul de arbitraj si vezi ca esti...Revenind la meci,Cornu a avut o jumatate de ocazie si a dat doua goluri,iar aia daca ne dadeau 5-6 nu mira pe nimeni.,DAR daca credeti ca asa ajutati echipa,mai bine nu mai comentati.

      Ștergere
    3. "PRIETENE" da-ti replay singur si vezi la ce meci ai fost,ca sigur la meciul asta nu ai fost sau poate a fiert borhotul si nu stim noi.Oricum top,top,top ...rusinica

      Ștergere
    4. Prietene se pare ca borhotul e al tau tu ala care ai "vazut" meciul

      Ștergere