luni, 14 decembrie 2015

2016 începe promiţător pentru arbitrajul românesc: Bogdan Sorescu, delegat la Campionatul European de Futsal

UEFA a anunţat lista celor 16 arbitri care vor oficia partidele Campionatului European de Futsal, turneul final urmând a se disputa între 2 şi 13 februarie în Serbia
Pe lista acestora se află şi un oficial român, Bogdan Sorescu (foto), aflat la al patrulea Campionat European la care va arbitra, după cele din 2010, 2012 şi 2014.
Pentru acest turneu, pe lângă cei 16 oficiali, forul european a mai nominalizat alţi doi arbitri care vor fi rezerve cu drept de a fi folosiţi doar în meciurile din grupe şi sferturi.
Sosirea tuturor arbitrilor în Serbia va avea loc în ziua de 30 ianuarie, urmând ca a doua zi aceştia să dea un test fizic pentru a verifica dacă sunt apţi din punct de vedere medical. Toate partidele turneului vor fi găzduite de Kombank Arena din Novi Beograd, o sală cu o capacitate de 25.000 de locuri.
Pentru turneul final al EURO 2016 la futsal a fost constituit şi un program de suport pentru arbitri, care va cuprinde sesiuni zilnice de antrenament şi prezentări de meciuri. Echipa îl va în componenţă pe preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras, prezent la turneu ca reprezentant al comitetului de arbitri al UEFA.
Iată şi componenţa celor patru grupe ale turneului: Serbia, Portugalia, Slovenia (grupa A), Spania, Ucraina, Ungaria (grupa B), Rusia, Croaţia, Kazahstan (grupa C), Italia, Cehia şi Azerbaijan (grupa D). Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală a turneului.
Sursa text şi foto - frf.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu