duminică, 28 februarie 2016

Cupa României. Avântul Măgureni - FC Băneşti 1-1, 2-1, după prelungiri

Avântul Măgureni
Poate cea mai mare surpriză din prima zi a 16-imilor de finală ale Cupei României s-a produs la Măgureni, acolo unde unde dintre formaţiile cu pretenţii în Liga A, FC Băneşti, a încheiat la egalitate cele 90 de minute cu Avântul Măgureni, pierzând apoi în prelungiri, printr-un gol marcat chiar la ultima fază a prelungirilor, când toată lumea se gândea deja la loviturile de departajare.
Băneştenii - finalişti ai ediţiei precedente a Cupei României - au fost superiori din punct de vedere tactic, chiar şi fizic, dar gazdele au avut parcă mai multă voinţă, au jucat cu mai multă dăruire, iar fotbalul i-a răsplătit la final cu o calificare care poate fi evenimentul sportiv al anului la Măgureni.
Gazdele au fost cele care au deschis scorul prin C. Dumitru, dar băneştenii au egalat prin Gânju, pentru ca la ultima fază a celor 120 de minute, Cordonaş să trimită mingea în poartă dintr-o lovitură liberă de la marginea suprafeţei de pedeapsă.
Iată şi cele două formule aliniate la start:
Avântul Măgureni: Antal - Voica, Tudose, Băcioiu, Sichim, Bica, Năstase, Cordonaş, Ungureanu, Neague, C. Dumitru. Au mai intrat: Dârmon, Pană şi Harasim.
FC Băneşti: Veselu - Gânju, Popa, Turcu, G. Dumitru - Ilioiu, A. Stan, Budileanu, Petrescu - Nichifor, Roşu. Au mai jucat: Sintulescu, Baciu, Stăncescu.

15 comentarii:

  1. Victoria asta este pentru toti frustrati aia care vorbeau de echipa din magureni ca le da banesti 5 goluri ca magureni nu are echipa...va sunt o echipa de tarani...uite echipa aia de tarani cum ati numit'o a batut o echipa cu pretentii care au venit la meci vazandu'se deja castigatori!! V'ati facut de ras Banesti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut dreptate ca Banestiulva avea meci greu la Magureni ,au venit sa dea multe si au plecat dezumflati in frunte cu marele Covrig care nu a facut altceva decat sa jigneasca tot timpul jocului echipa gazda aratand inca o data ca e sluga oamenilor cu bani de la banesti ocupanduse exclusiv cu intimidarea numai ca a avut o surpriza,nimeni nu la luat in seama, vorbele lui ramanand fara efect.Rusine COVRIG respect celorlalti din staful banestului

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ajungi pana in finala cupei anul trecut si anul asta sa iesi din primul meci...asta inseamna sa fi Afc banesti urleta :))))). Bv celor de la Magureni! Si'au dorit mai mult sa castige! Si au avut mult mai multa determinare sa joace nu ca vedetele de la banesti. Va luati banii degeaba unii pe acolo! Fa curatenieeeee bai Burchiii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Covrig este un mare om. Poate cel mai mare din Urleta. Voi sunteti niste tarani. Covrig stie sa faca bani pentru el si echipa. Voi ce stiti bai saracilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracii de noi stim sa batem echipe ca voi :))))!!!

      Ștergere
    2. Un mare om care aduce jucatori gratis si dupa aceea cere bani pe ei. Un mare om care atunci cand era mic dormea cu caprele. Un urletean.

      Ștergere
  5. Adevarat e un mare om!!! :)))...hai ca ne'ai facut sa radem...asa saraci cum suntem noi bai gusatule v'am batut pe teren si v'am aratat ca nu trebuie sa ai bani si imitatii de vedete de fotbalisti sa castigi un meci! Ci de vointa si incredere in sine...noi fara bani suntem un grup unit si fara pretentii. ..nu ca voi!!! Saracii de noi a batut marea echipa de la banesti. Asa ca vezi'ti de treaba ta si nu mai cautati scuze...ati pierdut!!! V'ati facut de ras!!! Gura! Magureni nu a avt nimic de pierdut! Pe voi va rade lumea!!! Lasa'ne saraci asa cum suntem noi si sa iti aduci aminte mereu ca saracii aia de la magureni v'au batut marea finalista de anul trecut....

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi stim sa va batem .... Mai .mare umilinta cand te bate niste tarani . vedetelor saraciilor vroiati sa rupeti si banca de rezerve chiar marele covrig vroia .... Burchi era asa de negru de am crezut ca abia a venit de la mare. Cu cine picati in cupa mai departe cu brebu cred si jucati pe sinteticul de la campina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai si tu dreptatea ta....Covrig e cel mai mare din urletaa...dar HOT!!!!! cred ca esti vreun mare lingau de al lui....ti'a dat si tie din banii aia care I'a luat de pe bica de la "saracii" aia de la magureni??? V'ati imbogatit avutilor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce nu intrebati cate clase are Covrig.?

    RăspundețiȘtergere
  9. Banestenilor...eu in locul vostru as intra in pamant de rusine ma nu as sta sa mi dau pe aici cu parerea...v-au dat „taranii” de la Magureni de v-ati saturat :))) de fapt, voi cam pe toti pe care ii faceti tarani va dau in buza. De ce oare? felicitari baietilor de la Magureni de la Breaza !

    RăspundețiȘtergere
  10. In fotbal se intampla orice, asta a fost sa fie... Bravo echipei Magureni, dar nu trebui jignita cealalta echipa, deoarece anul trecut a fost una dintre cele mei bune echipe. Bravo pentru cele doua echipa, si felicit echipa Magureni pentru victorie, dar nu trebui sa sariti toti cu gura, ca este pentru prima data cand ii bateti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. donu burchi era negru de la meci de suparare sau pentru ca a fost la mare ///

    RăspundețiȘtergere
  13. Finalista ediţiei trecute din Cupa României a părăsit competiţia din primul tur.

    Surpriză mare la Măgureni în disputa dintre echipa locală şi AFC Băneşti Urleta.
    Favoriţi clari ai disputei, oaspeţii au cedat, până la urmă, după prelungiri, în contul unei mari surprize.
    "Nu se poate să plecăm din Cupă după primul tur. Am avut, imediat după meci, o lungă şedinţă. Astăzi vine rândul unei analize serioase care s-ar putea lăsa cu aspre sancţiuni", a declarat Aurel Covrig, managerul sportiv al echipei din Băneşti.

    Ce le faci bai covrig???? Nu le mai dai banii????? :))))

    RăspundețiȘtergere