marți, 9 februarie 2016

Juniorii lui Vişan sunt în cantonament la Rm. Sărat

Din 5 februarie, grupa de juniori C a clubului Viitorul Fortuna 2015 Poiana Câmpina, condusă de Marius Vişan, se află în cantonament la Rm. Sărat.
Încă din prima zi, puştii lui Vişan au susţinut un meci amical în faţa grupei de 15 ani a clubului Olimpia Rm. Sărat. Meciul a fost câştigat de buzoieni cu scorul de 6-4. Apoi, duminică, 7 februarie, juniorii clubului prahovean au învins echipa Nefele Bucureşti, cu scorul de 2-1 (marcatori Dogaru şi Dumitrache), bucureştenii aflându-se în cantonament la Berca. La acest meci, Vişan a introdus în teren pe: Ciobotaru, Pascu, A. Chivu, C. Chivu, Alecu, Dumitru, Dinu, Dumitrache, Diaconu, Dogaru, Ştefănoiu. Au mai jucat: Neacşu, Rădulescu, Micloş, Gavrilă şi Miclea.
Ar fi de remarcat un lucru - ce vă spune o linie de mijloc cu Dumitru, Dinu, Dumitrache? Nu, nu e România la Mexico '70! Dar sună bine!

16 comentarii:

  1. Felicitari Visan si oricarui ar fi in spatele acestui proiect!probabil,in mare parte,parintii!!!trist fata de autoritati....care nu misca un deget pentru sport!!!!Rusine!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca Visan are nevoie de sprijinul autoritatilor. Se descurca fara a ,,cersi'', iar parintii il sustin in tot ce face. Seriozitatea lui e suficienta.

      Ștergere
  2. Este un proiect privat.parintii platesc,Visan traieste bine!Atentie la mamici!Ce vina au autoritatile!Acelasi lucru e si la noi la HM,nu putem lua bani si de la consiliul local!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă bai Floreo ...o fi traind el bine deoarece e un om respectat si descurcăreț. ...dar măcar învață un fotbal corect...nu ca la HM ii înveți numai ţigănii si sa rupă picioare

      Ștergere
  3. Cantonament la Rm Sarat!Perfect pt Marius,impaca si capra si varza!E vreo mamica pe acolo?Ce sa faca autoritatile,sa-i plateasca cantonamentul si refacerea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. INTREB SI EU PESTE UN AN SAU DOI UNDE VOR JUCA COPII

      Ștergere
    2. INTREB SI EU PESTE UN AN SAU DOI UNDE VOR JUCA COPII

      Ștergere
    3. Intreb si eu, tu ce treaba ai cu fotbalul???? :)))))

      Ștergere
  4. o sa joace turca in curtea scolii...nu va ajunge nimeni fotbalist,stati linistit...va spun din propria experienta. A fost o generatie de copii fantastica pe cand era Coruna Campina,dar daca nu te sprijina nimeni sa te duca la echipe din Bucuresti sa te promoveze, nu te vede nici dracu, asta e adevarul....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce daca ai fost in liga 1? Ia exemplul lui Dedu Mugurel, care a fost in liga 1 si acum e la liga a 3a. Ce folos? Daca esti la liga 1 si nu faci fata?

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intotdeauna exista rivalitate intre persoane care fac acelasi lucru. Iar aceasta se vede, inca o data si aici. Chiar e de apreciat ca acest antrenor, cu acte in regula de a fi numit asa, face atatea lucruri pentru copiii acestia. Cui nu ii place, asta este! Felicitari lui si copiilor lui !

    RăspundețiȘtergere
  7. SINGURUL CARE CASTIGA E VISAN CARE IA BANII PARINTILOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca orice munca efectuată,trebuie plătită! Tu muncesti pe degeaba???

      Ștergere
  8. Bravo lui Visan !!! Ma bucur pentru el, dar mai ales ma bucur pentru copiii pe care ii creste. Si ii creste bine!

    RăspundețiȘtergere